Па ми се има случено и мене и на другарка ми. Од училиште(4-та год.средно)2-ра смена ,и си одиме на договореното место(во еден парк).Требаше да дојдат двајца другари,дека јас со едниот си пишував и мнооогу ми се допаѓаше,а другарка ми со другиот.И така ние си чекаме,чекаме,чекаме...и на крај станавме ,си отидовме. Чувството,поглупаво не може да биде..
Мене не ми се има случено некој да договори состанок па да не дојде ама затоа јас се договорив и не појдов. Во средно, прва или втора година, едно дете од генерацијата почна да ме замара да се видиме и да се муваме, не сакав ама не можев да го откачам, не се разбираше од збор, напален тинејџер. И му реков океј и му кажав кога и каде рече со другар ќе дојде и да земам и јас другарка. Ма да. Не појдов и не ме побара пак, успеав да го откачам.
Со еден дечко мислев дека сака да се смириме. Се договоривме да се видиме - и не дојде. Толку. Си почекав цела дотерана и си заминав дома. По глупо чувство сум немала никогаш
Вечерва се договорив да излезам со еден дечко што веќе неколку пати ме имаше викнато да излеземе и решив денес да излезам со него,цел ден се спремав и бев многу возбудена бидејќи не многу често излегувам на состаноци и тој е многу убав и фин,барем така ми изгледа.Се договоривме да се чекаме во 6:30 јас пристигнав неколку минути порано и го побарав но тој не ми се јави,два пати му вртев и тој не ми се јави после 15 минути му пишав порака дали ке дојде пак не ми одговори..го чекав пола саат и кога се качив во такси тој ми се јави и ми рече дека се успал и да не сум се лутела одма. не знам што да правам се чувствувам многу понижено и ефтино седев сама пола саат и го чекав,да му значев ке дојдеше и немаше да доцни, но пак од друга страна на секого може да му се случи да задоцни а и не ми е за сериозна врска..не знам што да правам
Mi se slucilo ,no imase opravdani pricini , pri toa deckoto se javi i mi objasni deka blizok e vo bolnica vo kriticna sostojba , da mu prostam sto ne kje moze da dojde vo dogovorenoto vreme . Se predogovorivme za drug den , togas dojde i poopsirno mi raskaza
Pa na sekokj moze da mu se sluci da se uspie. Mozda stvarno se uspal. Druk pat dojdi nekolku min. podocna ili titni mu prethodno da bides sigurna deka ke dojde. Inace netreba da se custvuvas eftino, ako stvarno nedosol namerno on treba da se custvuva eftino koga nemal hrabrost da ti kaze deka ne doaga.
Е де бе се договарате прв пат да искочите и се успал. Неодговорно реално. Ај да сте блиски веќе па да му се деси, али ова остава лош впечаток реално, ако воопшто било тоа. Ја после дремење пола саат не би искочила пак, ама ко што те глеам сакаш така да..
За прв дејт ни 3 минути не би чекала, а ти како сакаш. Не е дејтот во 8 сабајле, ами попладне. Ако игнорира аларми ќе задолжи некого од домашните да го разбуди. На прв дејт треба да се потруди да има и втор, а не да доцни!
Ednostavno te otkacil na eden mnogu evtin nacin. Jas koga sum izleguval ili izleguvam so potencijalni devojki ili prijatelki se spremam dva casa unapred. Tusiranje i bricenje, pa spremanje cista i peglana obleka. Mnogu mala relaksacija so po edna caska alkohol za opustanje i posle odis na date ili lovenje zenski. Ova sega se buljasi i pederana nevidena. Zenski sami setaat po grad, a na ovie Counter Strike ke im izbega od doma. Ebati degeni.
Ние машките си имаме суеверие, никогаш не доцни на дејт. Да не те разочарам ама, не ме грее работата. Единствено ако се работи за повремени средби евентуално секс, може да простиш.Инаку, не.
@Lina1999 никако немој да го бараш прва, дај малку дистанца и ладнокрвност покажи и види како ќе се однесува тој. И да заслужи, не брзај на нов состанок одма!! Абе ајде, заспал
Тоа и се мислев да го направам, да бидам ладна и да ме моли да излеземе и да сфати дека направил грешка и нареден пат тој да дојде порано од договореното време и да чека или пак се мислев дали и да му дадам шанса. Фала на советот!
Само ладна, далечна, незаинтересирана, кога пише враќај после ден,два.. Па има редици мажи кои би те чекале,а не ти овој да го чекаш а тој па се успал . Нек се помачи малку
Знам и јас се согласувам со тебе но од друга страна хормоните ми лудуваат.. Ке видам како се одвива ситуацијата понатаму па ке одлучам. Фала што сподели мислење!