Цело време верував дека ќе се подобри ама касно сватив дека човек никогаш неможиш да промениш во карактер и многу ретко е возможно да го привлечам неговото внимание ако тој нема никакви сериозни чувства и намери со мене и цело време ми изигрува ама секогаш слепо гледав на сѐ само затоа што попуштав крајно веќе одлуката си ја кажав дека не дозволувам ништо да ми смета, тој никогаш не бил таков каков што го гледав јас, мислев дека ќе дојде ден кога ќе ме бара и значи дека што подолго го избегавам јас толку повеќе тој ме бара. Само да кажам дека тој и јас не бевме во врска како пар да одиме секаде заедно тој ме бараше во периоди кога му беше досадно. Од февруари го имав пишано постот и досега не ми текна на негоу Во хороскоп сум близнаци иначе.
Ne mislev za tebe shto si vo horoskop, za tvojot bivshi sho bil vo horoskop ..poshto sepak dolgo ste odele a da ne te sakal malce chudno , Ali sekakvi lugje ima, otvorena bez chuvstva I emocii .toa e .
Haha , imam bliska osoba 7 godini odea toj strelec nejziniot I se zemaa I dete imaat ..neznam za strelcite kakvi se , ognen znak
Хороскопски знаци се изговор за оправдување на shit behavior. Мн ми е тешко да асоциран карактер или некои карактеристики исклучиво со хороскоп
Верувам и јас во хороскопот, ама не се ограничувам на тоа дека ако е друг хороскопски знак од тој што ми одговара според зодијакот дека ќе го тргнам дечкото од мене. Мислам дека хороскопот не треба да биде пресуден за да се осудува карактерот на една личност.
I sto ako ste single cel zivot, ne e nisto strasno. Pravata licnost ke ja zapoznaete koga ke treba. I jas sum single ama toa e
Најбитно е сам да се сакаш, па за останатото зависи каков човек си во принцип, колку повеќе си социјален и се дружиш, позитивен ваљда ќе запознаеш некоја личност.
Почнувам веќе да се плашам за тоа што не можам да најдам сериозен дечко, сите што ќе излезам сакаат само авантура, ништо повеќе. Не знам во што е проблемот