Јас го користам и задоволна сум. Убаво ја хидрира кожата. Убаво е да го земеш во комбинација со маслото.
Јас за цераве имам читано мн негативности и ради тоа никд не сум купила нивен продукт, а многу ги рекламираат
Какви негативности? Може да споделиш нешто овде? Го зедов гелот, се измив, вака океј е навистина, ама ќе почекам ден-два да видам дали ќе имам некоја лоша реакција на лице. Се надевам нема.
Што знам искрено, не сум видела некој негативен ефект од нив лично јас. Имаше и за La Roche негативности дека им нашле некои канцерогени материи ама ништо од тоа, еве и тие ѓи користам со години. Мислам дека се зависи од тоа како кожата ќе ги прифати.
Не знам дали беше хајка или не, но ден денес луѓе имаат мн критики и негативно мислење за брендот. Од преголем хајп кој го имаше, после мн негативни рецензии, главно за состојките во продуктите. Може сум потпаднала под масата и мислењата, ама отогаш не купив ништо нивно. Ова беше пред неколку години.
Во последно време супер ми е Balea балмот што е копија (веројатно) на Geek & Gorgeous балмот. Одлично разградува пудра, шминка од очи, маскара, сè е топ, само мирисот ми е огромен deal breaker. Ми мириса на рибино масло, некако тешко ептен. И доста долго го осеќам мирисот потоа. Ептен ми смета, штета што не го направиле скроз без мирис. Ќе се враќам изгледа на Balea маслото за вадење шминка, дефинитивно најдобар продукт од овој ранг ми е според цената и според тоа што го добивам.