Што користите за отстранување на шминката?

Дискусија во 'Лице' започната од Melanie, 20 февруари 2010.

1. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    571
    Допаѓања:
    2.264
    Јас го користам и задоволна сум. Убаво ја хидрира кожата. Убаво е да го земеш во комбинација со маслото.

2. awkey

awkey Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    1.669
    Допаѓања:
    4.295
    Јас за цераве имам читано мн негативности и ради тоа никд не сум купила нивен продукт, а многу ги рекламираат

На Bubi*2 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Maelina

Maelina Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2025
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    260
    Какви негативности? :| Може да споделиш нешто овде? Го зедов гелот, се измив, вака океј е навистина, ама ќе почекам ден-два да видам дали ќе имам некоја лоша реакција на лице. Се надевам нема.(fingers)

На awkey му/ѝ се допаѓа ова.
  4. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    571
    Допаѓања:
    2.264
    Што знам искрено, не сум видела некој негативен ефект од нив лично јас.
    Имаше и за La Roche негативности дека им нашле некои канцерогени материи ама ништо од тоа, еве и тие ѓи користам со години. Мислам дека се зависи од тоа како кожата ќе ги прифати.

На Medea. и awkey им се допаѓа ова.
  5. awkey

awkey Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    1.669
    Допаѓања:
    4.295
    Не знам дали беше хајка или не, но ден денес луѓе имаат мн критики и негативно мислење за брендот. Од преголем хајп кој го имаше, после мн негативни рецензии, главно за состојките во продуктите. Може сум потпаднала под масата и мислењата, ама отогаш не купив ништо нивно. Ова беше пред неколку години.

6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.434
    Допаѓања:
    82.161
    Во последно време супер ми е Balea балмот што е копија (веројатно) на Geek & Gorgeous балмот. Одлично разградува пудра, шминка од очи, маскара, сè е топ, само мирисот ми е огромен deal breaker. Ми мириса на рибино масло, некако тешко ептен. И доста долго го осеќам мирисот потоа. :tmi:
    Ептен ми смета, штета што не го направиле скроз без мирис. Ќе се враќам изгледа на Balea маслото за вадење шминка, дефинитивно најдобар продукт од овој ранг ми е според цената и според тоа што го добивам.