Ме мрзеше да ги читам сите коментари на темава, многу се, може негде го има одговоров на моево прашање ама ајде, сакам да прашам дали некој има користено лосиони за вадење на шминката од авон, и дали е задоволен. Ги гледав баш во следниов каталог се со многу голем попуст, па планирам да нарачам. Иначе јас користам кливен, убаво е ама пече многу ако ти влезе во окото, а мене обавезно ми влегува
Влажни марамчиња,памук и млеко за лице на кливен ама сега ќе си земам специјален тоник за чистење шминка од очите на авон-140 денари
Најчесто си го мијам лицето со гел за лице оти така најубаво ми се отстранува шминката. Ако не се измијам,користам нивеа или бекутан влажни марамчиња,најубави ми се
Јас користам бебешки шампон на бекутан. неможам друго, се ме пече на очите или ми ја суши кожата. од кога почнав да го користам шампонот за симнување на шминка кожата на лицето ми е супер.
za otstranuvanje na sminka iako ne se cesto sminkam samo vikendi koristam vlazni maramcinja i posle voda razmisluvam da probam so mlekoto na bekutan da ja odstranuvam sminkata zosto imam mnogu cuvstvitena koza veruvale ili mozebi ke mi se smeete no koristam samo detski kremi za lice kako becutan,beby solea,nivea beby soft a zimno vreme cat pat i pavliceva pa aj kazete za cuvstvitelno lice sto da se cisti
Да,и јас истото го користам и некогаш очите ми се прават црвени од печење зошто мора да ми влезе од млекото.Јас користам на авон сега скоро и добро е...
Моментално користам едно од авон, бело е со црно капаче, нема некое посебно име И багувче подобро е од тие на кливен
Ја вадев со некоја крема , ама почнав со влажни марамици , па со гел и вака супер ми е . И после ќе земам од тоа шампончето
Кога ме мрзи да ја бришам навечер имам и за тоа лек- перницата на која спијам најдобро ми ја брише и јас утредента само си се мијам со вода се бришам убаво и готово. Инаку користам влажни марамчиња од Бекутан.
^ Леле Ким неееемој . Ич не е убаво да спиеш со шминка. Во текот на ноќта лицето се одмара, а тоа со шминка не може да го прави.
почесто со влажни марамици а понекогас и со млеко од авон за отсранување на шминка многу лесно ја вади
Pom Pom и Septona влажни марамчиња за вадење шминка Супер-ефикасни се, вадат се' и се прилично нежни (особено тие за чуствителна кожа)