Искуство некоја со мицералната на лореал..Гледам во зегин е на попуст па затоа..Или пак препорака за добро вадење и шминка и пудра..?
Ја има некој користено мицеларната вода за комбинирана/мрсна осетлива кожа на Garnier? Супер ми се покажа таа со розевото капаче, второ шишенце дотрошувам па не знам дали да сменам или да си продолжам на сигурно
И двете многу убаво ја вадат шминката особено оваа течност(масло) на Elizabeth Arden. Многу е мрсно изгледа како масло, совршено ја чисти шминката. Вади буквално се, после тоа лицето е мрсно и нема потреба да се става крем (ова е супер за лицата што имаат сува кожа). А кога си го чистам лицето со мицеларната вода на Гарниер обавезно ставам хидратантен крем бидејќи ми се суши.
Go kupi li ? Spodeli iskustvo kako se pokaza, me zaintrigira sega ! Jas go imam zelenoto od grozje za kombinirana koza super e ! So zadovolstvo bi go probala i ova, plus i ako vadi sminka bez problem..
Може имам пишано и претходно ама не се сеќавам,синојка случајно го видов во Виола сапунот Себа мед за миење лице го имате ли користено ?
Јас шминката ја одстранувам со сапун за лице, не му го знам името, од Зегин е. Така чуствувам дека ми се чисти најдобро. Потоа задолжително нанесувам крема.
@Mishela како си задоволна од мицералната вода на Corine de farme? Сакам некое средство за вадење на шминка од очи да земам ама да е малку поприродно. На алверде тоа од гоџи бери го имам пробано ама ме печеа очите некако. А па тоа на Балеа е добро ама многу брзо ми се троши некако
Пудрата ја отстранува одлично, ама ужасна е со вадење на шминката од очите. Многу ја размачкува маскарата. Ако е водоотпорна пак, нема шанси да ја извадиш скроз.
Од штандот на Tesori di mare во Рамстор, таму има производи на Оливал, а за цена не паметам точно, од лани ми е, но мислам околу 300 беше. Јас со неа и шминката од очите ја вадам и ок ми е, не пече, а убаво чисти.
Jac ceга ja користам новата двофазна мицеларна од Гарниер, (на жолто е). Презадоволна сум, имам комбинирана осетлива кожа но одлично ja поднесувам. И покраj тоа што е двофазна не го масти лицето туку го остава нежно, а вади водоотпорна маскара. 400 мл е околу 300-350 денари, а сега е на попуст во дм.
Mleko za otstranuvanje na sminka na bioten,ko kombinirana koza 122 den Prethodno ja korisrev mic.voda na Avon od diva roza ama taa mn mi ja susese kozata,kako zategnata ja osekjav..stvarno ne lagodno custvo