Не знам дали е за тука прашањето но, Дали сте задоволни од оваа мицеларна вода? Добра е за лицето, чисти шминка добро..? Имам нежно лице и затоа речиси ништо не ставам поради страв да не го уништам.
Јас ја користев 3 шишенца искористив за време на бременоста. Прво лицето го миев со масло за миење од ДМ па потоа со овој лосион и задоволна сум.
Незнам кое под ред ми е , дефинитивно омилен производ ми е Не ми ги иритира очите , долго ми трае , цената е многу поволна. Е сега мириса навистина на пржено , но пак добро е што во составот нема додадени парфеми . Буквално се чисти од лицето , секако после тоа мора воден чистач
Женски препорачајте ми некој чистач за лице за прв чекор, маслен или млеко може да биде. Го имам користено на балеа маслото,океј е. Денес пробав со микрофибер крпче на ебелин и млеко од кларинс и се ми извади ама тоа млеко ми е малце скапичко, па може и некое млеко за чистење да ми препорачате. Имам мрсна т зона.
Јас масло/балзам за двојно чистење користам, не сум баш по млекава научена но ова е единственото што го имав испробано и ми беше супер. Го има во Белина , околу 540 денари мислам беше. Маслово е нешто поскапо околу 1500 ама мноооогу споро се троши. Едно од најдобрите што можат да се најдат во Мк.
Мислам дека нормалната цена му е 179 ден. обично на попуст е 139 и за 119 го имам земено, дефинитивно производ што вреди да се купи.
Го земав млекото на балеа мед линијата, за чистење шминка и сум многу задоволна. Каков прв чекор го користам на микрофибер крпче од ебелин и се ми вади со нежно триење, после како втор чекор си користам гел.
Немаше многу избор и ја земав оваа Имам лице со акни,комбинирана кожа со мрсна т зона Дали би ми одговарала или да побарам друга
Маслото од Балеа мене ми мирисаше ужасно, на ужегнато, после неколку миења го фрлив, си ја врши работата ама мирисот е многу грозен. Сега го користам на Нивеа за чуствителна кожа и ми е окау, нема таков мирис. Потоа го користам чистачот на пори од Натура сиберика зелениот. За водоотпорна шминка ја додавам и мицеларната на нивеа црното пакување.