Garnier зелената Мада и таа на Коритсаки е добра, дури и подобра ја од оваа шо ти ја пишав. Али тоа ако не ти се даваат пари за Ла роше
Predlog za miceralna voda sho lesno ke mi otstranuva maskara i eyeliner? koristam edna vekje, ama ne sum zadovolna, gornite ochni kapaci me bolat od trienje dodeka da se izbrishe maskarata.
Предлог од мене за мицеларната вода на Оливал. Jа користам повеќе од една година и сум презадоволна, не ми направила никаков проблем. Редовна цена е 420 денари, а до крајот на овој месец има акциска цена 309 денари во ДМ. Двофазното средство од Оливал е исто така убаво, супер ја вади шминката од очите. Или можеш да го пробаш двофазното средство на Моса, одлично е. Сега е на попуст 488 денари во Белина.
Дали некој го има користено ова масло? Јас го користам како прв чекор ама како недоволно да чисти (после него користам и гел за чистење), а и ми се нафрла лицево...
Јас го имав користено. Мене одлично ми ја вадеше шминката , штом те исфрла може некоја состојка да не ти одговара
Девојки дај препорачајте нешто добро за вадење на водоотпорна маскара, ама да не е двофазно со масло, секогаш ме печат очите. Моментално ја имам розевата мицеларна на Гарниер, кога ќе ставам маскара и така и така ама кога ќе ставам обично моливче се тријам дур не е чист памукот па мијам лице, за сабајле пак да се разбудам ко панда....