Девојки, предобра била оваа мицеларна вода. Вчера ја земав и синоќа веднаш да ја пробам, онака само туш и маскара имав, ама се во еден потег извади Фала за препораките
@koritsaki дали ќе може да испратиш слика која е точно мицеларната вода на Оливал? Баш сакам да ја пробам, имам проблеми со акни,флеки и мрсно лице и досега ја користев само мицрларната вода на Биодерма, ама во последно цените ептен се зголемени па сакам да пробам нешто друго.
А оваа добра ли е за кожата, да не доаѓа до појава на акни, страв ми е од Лореал мислам повторно ми се појавија акни, кожата ми е склона кон акни? Каде ја има да ја купам?
Здраво дечки. Барав тема за мицеларна вода ама не најдов. Сакам да ми предложите мицеларна вода за чистење на лице за масна кожа. Ќе патувам деновиве па ќе одам во дм и сакам да земам. Не знам колку се добри оние на балеа. 150тина ден се.
Јас би ти ја препорачала од ДМ на Оливал, одлична е само е поскапа од тие на Балеа. @ani23 Двофазната мицерална со масло на Гарниер
гледав и на оливал, на тесори ди маре страната има мицеларна води од оливал од 110 ден па нагоре. која конкретно? Има повеќе видови. Сакам и јас да сменам и да пробам некоја нова.
@savageu јас користам од Балеа масло лилаково со жолто пакување, околу 170 денари мислам дека е. Мене ми одговара многу и не знам кое по ред шишенце ми е. А исто имаш на Балеа Мед млеко за чистење многу го фалат ама го немам тоа пробано.
Каде може да се најде мицеларната Леврана на друго место освен во Bellina, не ми се плаќа достава, не сум од Скопје? И дали ги имате користено кремите на Леврана?