Дали е добра микроемулзијата (маслото за чистење) на Оливал? Од маслени чистачи најмногу ми одговарал Uriage Hyseac cleansing масло но пумпицата беше лоша, истекуваше маслото. Тие од Нивеа катастрофа беа акни ми правеа ако имате и други предлози за affordable масла за чистење кои се некомедогени и не им истекува пумпицата кажете
Јас ова го користам Многу е нежно, не иритира очи, лесно ја чисти шминката, ми ја смирува кожата и пумпата е супер, воопшто не протекува наоколу 10/10
Препорака за отстранувач на маскара? Не знам ни јас зошто купив водоотпорна, едвај ја вадам и пак останува.
Маслен чистач, уште ги тестирам корејски користам. Вадат и шминка и чистат се , носам водотпорна маскара и перфектно ја вади . Имам акни така да ми помага и со тоа длабински да исчистам а исто така и за црнките .
Прво го користев овој на clinique , предобар 10/10 се топи и шминка топи, нема никаков мирис,одлични состојки ама скап е реално . Ама вреди за тие пари Потоа многу мои другарки беа задоволни од оваа фирма , ми се допадна што е чист брендот сам и по него и самиот маслен чистач е лесен на текстура и супер ми ја вади маскарата посебно и ми помага за акните. 10/10 имам мала верзија бидејќи имам осетлива кожа па морав да тестирам . Исто така ова за црнки е одличен јас и на лице ги имам па ги намалува по малку се гледа ефект. И сега го тестирам на klairs познатиот чистач бидејќи видов сите го фалат ,и другарки ми го збореа дека вреди и се решив и за него веќе месец дена го користам можам да кажам супер е, малце погуст е и би му дала сега за сега 7/10 , супер е ама не ми е омилен искрено.
Да , на Клиник сите чистачи им ги имам користено и се одлични. Ме интересираше за корејскиве чистачи , сега го користам на Novexpert маслото супер е, ама наскоро ќе заврши па нешто друго би пробала
Чиста десетка. Убаво ми мириса ептен, вади и водоотпорна маскара. Баш убаво ја растопува цела шминка. Мислам дека 3то пакување ми е што го користам. Првото ми го дадоа како поклон од Белина, па после се навлеков и го немам сменето. Голем плус му е што исто не ме печат очи како од некои што сум ги пробала.
Слушам убави зборови за таа фирма треба да ја проверам какви состојки има ама мило ми е што ти е погодена
Jas gi koristam proizvodite na Mol&B. Koristam Cleanser za otstranuvanje na sminka i Toner za hidratacija. Prethodno go cistev so vlazni maramici i mi bese mn loso liceto suvo ispukano sminkata ne mi se vadese celosno http://www.mol-b.eu/mk/gentle-skin-cleanser/
Го користам тоа маслото на Балеа. Дека е најефтино не за друго Некој да препорача некое така поевтино масло за вадење шминка, благодарам однапред