Така си е тоа е одлична рутина и тоа е многу битен момент.Они викаат не пече ама треба да се проба и да се види
Се мислам да ја земам мицералната Ефаклар, ама ми е страв да не е како Со Био. Од неа околу очиве веќе ми е раздразнета кожава и ме пече, исто и на челово, буквално како рана е
Не би требало.Они имаат јаки состојки и чисти ,мицеларната им е со поминимални состојки ама би било убаво некој што јс има пробано за да ти каже на очи дали пече
Те цитирам за друго, не можам да те тагнам. Мицералната на Оливал ја нема исто и Ефаклар. Некоја друга препорака? @Ano те молам прикачи слика од Оливал ќе им кажам на моите да ми ја купат.
Јас. Во ред е, убаво чисти меѓутоа мене многу ме печеа очите отпосле. А исто и некако многу тешко се измиваше. Може ли предлог за друго масло/чистач за лице (за двојно чистење) но со понежна формула ?
Јаа сум многу задоволна од чистачот со сквалан на The Ordinary. Нежен е многу, a баш фино вади шминка и од лице и од очи. Сосем случајно испадна да го пробам, го добив на подарок со една нарачка пред две години, ама ептен ми се допадна и не знам колку пати го пренарачав.
Се мислев меѓу него и ова на iUNIK по се изгледа ќе го земам второво дека веќе го имам користено и ми беше ок добро ја вадеше шминката и не ме печеа очите а и цената му е ок
Оваа ја користам и сум презадоволна. Тие од нивеа ми прават некаква алергија ме пече лицето од нив и ми прават црвенило.
Одговара ли за сува кожа? До сега на биотен детокс ја користев ептен сум задоволна од неа веќе неколку пати со ред ја купувам па сакам да сменам.