Ако на двете засегнати страни им одговара и им е убаво , зошто да не . Секако , доколку предходно имаат расчистено и завршено со врски/бракови и се слободни во моментот .
Ima postari tipki koi sakaat mladi momci, ima i mladi momci koi sakaat postari tipki, pa taka vo vistinsko vreme i mesto bi se slucil spoj.
Zasto da ne. Ne gledam nikakov problem postara zena da bide so nekoj pomlad. Nema nigde pisano pravilo za da bidat dvajca vo vrska, ako se sakaat, privlekuvaat ne bi imalo nikakva precka sto zenata e postara.
obicno taa rabota i taka sama po sebe funkcionira...mladi tipovi so postari zeni... .. i postari tipovi so pomladi zenski.. ima nekoj afrodizijak so gi privlekuva ovie klasi na licnosti do odredena mera, se razbira.
Ne e prirodno ni ednoto ni drugoto.Samo e bildanje na ego na mazot koga e so pomlada devojka,I na zenata so pomlad maz. Egoto se bilda I obratno,mladata Zenata e fascinirana od parite, statusot I vnimanieto sto I go pruzaat. Na mladiot maz mu e predizvik iskustvoto vo krevet, otvorenosta, dobriot izgleda I prefinetosta na damata .Taa znae sto saka I kako da go dobie toa. Sekogas ima I vkluceno skapi podaroci. Ljubov ne e sugurni zasto mlado so mlado ide. Psiholoshki Ako se analizira ima dlaboki koreni vo detstvoto I adolescencijata, no za toa mnogu treba da se pishuva.
Zasto da ne iskreno sum se pustil na po vozrasna od mene profesorka so koja odlicno ni odese razgovorot no ne dobiv nitu potvrden odgovor nitu pak me otkaci me iskulira nesto ko drug pat go preskokna toa mnogu bezbolno za mene i dosta vesto no posle poveke godini od koga zavrsiv sredno,no ne insistirav ponataka i ne se obidov povtorno poveke ,iako imav moznost tolku ,mozebi i podobro neznam,no zenata e top vo sekoj pogled ,bez razlika na godinite,da ne zboruvam za harizma.