Како тоа со другар ми да имам секс? Не би ми бил другар после тоа и не би го погледнала у очи. Др калап сум јас, стара школа. Неубава ми е идејата.
Со другар никогаш повеќе од чисто пријателство. Пишувам за другар-другар не за познајник за кој потајно си планираш нешто повеќе да испадне познанството.
Ми беше најдобар другар, се смувавме, ми стана дечко, раскинавме, сега немаме здраво на улица. Поука: Не се е*ете со најдобар другар ако не сакате да го изгубите пријателството.
Мене ме разочара другарот целосно.. Многу блиски бевме ама заради мојот поранешем дечко изгубивме контакт. Потоа кога раскинав го молев стариот другар пак да ми биде другарче ама тој не сакаше ме одбегнуваше или ми праеше само бош муабет. една вечер ме фати пијана и ми се пушти ама јас сум старомодна и го оттргнав и од тогаш не правам муабет со него, дури и не сакам повторно да ми стане другар. само на здраво сме
Не со најдобар другар,ама сонокја што сум имала со случаен познаник уххх вечеров сакам пак хехе Ме полуди чоекот,ме излуди
Не би со другар, освен ако не сум вљубена во него, па да се стремам кон врска. А да си го расипам другаството ради секс, нема шанси.
Имав со најдобра другарка...ништо чудно.Скавме да видиме како е да имаш секс со личност од ист пол и го направивме тоа.Другиот ден се беше како по старо.
Prvo kolega, pa najdobar drugar, pa decko i sega 17god vo brak Sepak rizikot se isplatese i toa premnogu
Годинаипол се ебевме со најдобрата другарка додека бевме и двајцата во врска. Потоа замина во странство и си останавме само другари.
Само врска сум имала со другар , и тоа две недели и пукна тиквата . Никако , никогаш повеќе не си кажавме здраво . Така да , врска и/или секс со другар - НЕ .