Ниту сакам да се мешам кај што не ми е местото односно да бидам 2ра, ниту сакам некој да се меша во мојата врска.
Втора ниедна жена не заслужва да е втора...не ми паѓа такво нешто на ум...да се смешам со некој во врска шо е или пак уште помалце во брак никако...има слободни колку ми сака душа...
Се` ок и супер сите викаат како не дозволиле да бидат втори ниту пак како не би дозволиле а првите како не би дозволиле замена да им напраи дечко им. Епа ако си втора ке си останеш втора! Ако те вара и даље ке продужи да те вара! Некој кој еднаш изварал ке вара и понатака а, девојките кои простуваат неверство исто така се за жалење ко и вториве. уствари жените генерално се за жалење
Никогаш не би дозволила да бидам 2ра!!! Ако на некој му значам не би ме ставил во таа очајна позиција на “втоја опција“. А во случај да не му значам тогаш не би си ја повредила гордоста и не би се потценила себе си за да бидам таа “втора опција“. И сметам дека тие што се мешаат во врски стварно се за жалење. Или се премногу љубоморни или нешто не е во ред со нив.
Се најлошо... Втора - но тенкс. Но едно момче што ме свиѓа ме споредува со неговата бивша. И тоа ептен директно у фаца. Неможам да поднесам. Не ни пробувам нешто со него. Сваќам дека во мене бара нејзина замена..
не вреди да се биде втора..не вреди да се трпат маките за да бидеш втора..секоја вечер ќе го мислиш ако заглави негде..башка гордоста ти ја погазил те става на второ место..никако.
Никогаш не дозволувај да бидеш втора.Најпрво тоа значи дека тој нема почит кон неговата сегашна девојка и најверојатно нема да те почитува и тебе на начин на кој што заслужуваш.Ако некогаш се најдеш во ситуација ти да си девојката,а да постои 2-ра размисли како би се чувствувала тогаш?
Imam poznanicka koja dolgi godini e vo vrska so covek koj e zenet ... od edna strana da ne e ona ke bila nekoja druga na nejzino mesto bidejki covekot e takov verkojatno e neizivean i rano osnoval semejstvo pa pokraj toa sto ima pari moze da si udovoli d apravi sto saka ... losoto e sto devojkata i mnogu kako nea koi gi poznavam si go trosat vremeto iako kako sto velat go sakaat i im e ubavo, toa e zaludno potroseno vreme namesto da bidat sami i da imaat otvorena moznost za nov partner oni se ogranicuvaat, za na kraj da si ja cukaat glavata sto napravile i zasto si go potrosile vremeto, a toj nekoj da si najde nekoja mlada koja ke gi prifati negovite hirovi ... jas iskreno nikogas ne bi prifatila da bidam vtora, prvo sto sum posesivna, vtoro sto se smetam za dovolno sposobna i normalana devojka da si imamm nekoj moj za mene najdobar i da si uzivam vo ljubota, dodeka trae sekako
Имав отворена понуда за оваа работа... првата реакција ми беше ваква но, подоцна неколку пати се покајав,затоа што детето навистина, ама навистина ми се допаѓа... ама нема смисла да се гради среќа врз туѓа несреќа, му објаснав кој е мојот став и дека доколку раскине со девојката, јас сум тука, но пред тоа никако...сеуште ми е криво што го немам и ќе ми биде уште долго време, ама ако сум му толку по кеиф, нека повели, нека биде само мој, ако не убав живот...без мене
Тоа е понижување за секоја жена! НИкогаш не би прифатила да сум втора! Не сум очајна и си имам свое достоинство!
Немам никакво мислење, ни на крај памет не ми паѓа да бидам втора, свесно никогаш не би се впуштила во такво нешто.
Последен да е на свето нема да прифатам да бидам втора. Да знам дека мене ме бакнува а пред некое време бакнувал друга. Се што ке ти каже тебе и го рекол и на неа. НЕ тоа е само понижување и слабост.
Според мене, тоа е понижување за секоја девојка. Јас лично сум многу против да се биде 2ра во нечиј живот бидејќи мислам дека тоа е чувство како да си трето тркало на велосипедот,а и зошто да си градам среќа на несреќата на другата девојка. Ако тој сака да е со мене ќе се откаже од неа, нема јас да испаднам лесна и наивна и да го дружам тој кога ќе сака т.е кога таа нема да може.