Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што мислите за тоа да сте втора?

Дискусија во 'Сингл' започната од independent, 22 јануари 2010.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Точно, ама секогаш покасно.

2. LadyVamp

LadyVamp Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    79
    Абе ако ниедна не би била втора од каде мажите имаат толку втори? Реално сум се нашла у таа ситуација али типот му беше веќе монотоно со првата девојка и затоа почна да иде со мене и ми беше океј пошо брзо им заврши па имавме добра врска со него и си заврши али тоа е тоа. Никогаш не викај никогаш.

На BoyL, fallenangel и Nezna28 им се допаѓа ова.
  3. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Моето прашање е зошто ако мажите настојуваат да имаат по две девојки (и со тоа се фраери), зошто ние да не можеме? Епа нече мочи ове ночи! Токму поради таа причина вртам сега тројца копуци, за одмазда и ќејф. Нека се знае дека Валерин не е сензитивна пи*ка која плаче, туку вешта ку*ва која се бори за женските права и обострано кршење на моралните принципи. Може не требаше да го споделам ова јавно, но мажите на кои им го правам ова бидете повеќе од сигурни дека заслужиле иако ич не ми е по мерак ни еден од нив. И сите тројца има да патат откако ќе ја дознаат мојата подла игра и тек тогаш да видам што ми можат. Поздрав светици.

На okcenzi, DivineFM, trlala и 6 други им се допаѓа ова.
  4. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Хаха некој е бил изгледа многу повреден во минатото. Не те осудувам, но внимавај да не излезе некоја емоција од твоја страна за некој од тројцата копуци, бидејќи тогаш ти ќе бидеш повредена.

5. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Не, за среќа никогаш не сум била повредена. Ова го правам пошто ги мразам калапите кои ги тура општеството врз нас. Бидејќи мразам кога луѓето си зимаат за право да кажувааткаква треба да биде една жена и како треба да се однесува. Како резултат на таквото влијание го правам ова тајно. Никој не знае освен јас и вие. :D Емоции со сигурност тврдам дека нема, никогаш не сум била вљубена и сум имуна на таквите нежни срцепарателни испади, пре би ги изглумила но благодарам на грижа. :)

На LadyVamp му/ѝ се допаѓа ова.
  6. LadyVamp

LadyVamp Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    79
    Валерин,поштувам! :)

7. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Јас па се радувам што ме спаси таа, си ја зеде бељата, ама ако и е и неа, нека си пати со него, така и е ко се меша, знаеше за мене сигурно, а како што разбрав ни неа не ја третира многу добро. Арно што разбрав за нив (иако беше болно сето тоа)...
    Се лажи ако мисли дека ќе го смени. Со мене се смени малце, ама штом пак се вратил како порано, тој нема да е подобар. А мене само ми фалеше тој момент да се докажи тоа во што се сомневав, на крај веќе и така се се зафркна. Ама бар да беше човек да признаеше, а тој испадна подмолно ѓубре (како и сите, јбг).

Последна измена: 9 ноември 2014
    На luci22 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Nezna28

Nezna28 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    215
    Не е страшно да се биде втора, страшно е ако претендираш и се надеваш да станеш прва.

На Neytiri и anina им се допаѓа ова.
  9. Emily Dora

Emily Dora Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    140
    таа што прифака да е втора таа нема почит кон сама себе.ѓубре невидено да ми опросите ама бештија.како бе да ја ебе неа и после мене?пхх лудост.ја на жалост еднаш бев втора иако незнаев мада дознав за кратко време..се згрозив од сама себе а и и се извинив и на девојката.

На cresa-jagoda и fificaaa им се допаѓа ова.
  10. Kimora

Kimora Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2014
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    1.036
    Никогаш..
    Или ќе бидам прва и единствена или дечкото слободно нека брка работа,има многу глупачи на кое ова не им смета.
    За нив самопочит и достоинство се непознати поими.

На cresa-jagoda, fificaaa и srcence1607 им се допаѓа ова.
  11. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.488
    Допаѓања:
    97.009
    Не мислам и не сакам да сум втора!
    Секој со своите избори, а овој е мојот. Едноставно ниту сакам некоја однадвор да ми се плетка во врската, ниту јас сакам и можам да го правам тоа.

На srcence1607 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Прва, втора исто ти се фаќа. Тој ќе си го истера меракот со двете. Затоа на таквиот ни прва, ни втора ни трета. Клоците в газ и ајт со здравје

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  13. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Укопување :D
    Шала на страна, со коментаров потполно се согласувам. Не би можела никогаш да се плеткам во некоја врска и не сакам исто како што не сакам некој мене да ми се плетка.

На Kimora му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.992
    Допаѓања:
    135.279
    Не е така лошо да си втора ако ти треба само провод, гајле ти е која си. Лошо е ако си прва а постои и втора. ;)

На BoyL му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.332
    Допаѓања:
    2.601
    Паа моментално може да се каже дека сум во ваква ситуација.Он си има муваторка за која официјално сите знаат,јас си имам муватор,ама со овој другиов се муваме од време на време,Ништо повеќе од мување:D Уште од порано имало некоја хемија меѓу мене и дечково и тоа е тоа

На BoyL му/ѝ се допаѓа ова.
  16. orchid28

orchid28 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    156
    Еднаш ја имав таа "чест" и никогаш повторно нема да си го дозволам тоа. Без разлика колку е тоа лабаво и само за забава сепак барем на мене ми е недостоинствено и само еднаш допуштив на тој начин да си ја изгубам сета гордост. Сега можам да кажам дека барам од таа грешка научив :)

17. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Во случај кога постои две уште полошо е да си ПРВАТА, онаа страна која е изневерена всушност.Никогаш не би била ВТОРА како што викате бидејки не ме привлекува туѓото и не сакам да бидам третирана како бројка.
    На денешно време со сите тие социјални мрежи и статуси и лесно добивање информации за секој,а додуша малку народ сме секој со секого се знае, ако не лично со братучед му или другар на пример или познаник од некоја трета личност , а и склони сме кон оговарање...
    Поентата ми беше дека и не е можно да бидеш баш толку лесно излажана,ако се распрашаш за некој што те интересира секако би добила информација дали е во врска или не е, така да свесно се впуштаат во ситуација да бидат третирани како бројка т.е да бидат онаа ВТОРАТА.

18. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    А, како би ти било тебе да си прва и да постои втора ?

Како можете да велите дека не е лошо да си втора само зарад мерак ? Немаш сочувство, жал, кон таа девојка, и воопшто морал ? :o
    Ти си жена за почит или втора мандолина ???

Дај бе жени, почитувајте се себе си, и почитувајте ги другите жени. Посреќни ќе сме сите !

И запаметите, се се враќа. :!:

На mime87, cresa-jagoda и fificaaa им се допаѓа ова.
  19. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Не ми е јасно зошто ова воопшто би постоело како опција...
    Или сте му прва и единствена љубовна опција, или никоја.
    Сето останато е само залажување и фарса. :)

На Portishead и Arthur им се допаѓа ова.
  20. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.108
    Истото што ќе го мислам да сум „прва“ во врска со некој што шара наоколу.