21 век, ајде,де и се се може небото ни е лимит !!! ЗАТОА РЕТКО СРЕЌНИ И ИСПОЛНЕТИ ВО ВРСКА ИЛИ БРАК. Не можат да те убедат ама поради вакви примери човек нема доверба во никого. А и не можеш да кажеш некому како да си го живее животот, секој со својот разум.
Банална е твојата причина за напуштање од работно место. Ако ти си имаш свој сопствен критериум и карактер нема жива сила да те натера да станеш како дотичниве во фирмата.
ne mozam da razberam od cel moj post ti se fati za pricinata za moeto napustanje sto nema veze so temava samo se nadovrzav a kade pisuva deka poradi toa sum napustila od rabota pisuva, sest meseci rabotev i napustiv i milo mi e poradi toa jas ne navedov tuka zosto sum napustila taka spontano za drugo ispadna no milo mi e sto taka ispadna nesakam da si imam rabota so dvolicni osobi koj neznaat sto sakaat vo zivotot toa se manipulanti lazovi ,ako nekoj se pronajde tuka neka si procita kakov e
Не бе душо јас само генерализирав, сосема ја разбрав поентата на твојот пост, туку зборот ми беше дека не се остава свој леб и живот за таков народ. Подлоста е лоша работа, но нели секој со свој памет. Јас пример си имам свои принципи и кеитериуми и нема жива сила што би можела да ме разубеди контра мојов став па колку год и да морам да бидам опкружена со такви. Игнор и индиферентност.
Немам мислење, до сега не сум била никому втора. Да мудрувам - секоја би ја советувала дека треба да има повеќе самопочитување, и да го натера него да се одлучи за едната. Ама па не знам како јас би реагирала, љубовта е слепа, се што вака ни делува рационално и разумно, кога станува збор за љубов, тешко дека важат некакви правила.
Zdravo devojki, sakam da i pomognam na mojata drugarka se zapozna so dete koe veke ima vrska na dalecina, a istovremeno i se pusta na mojata drugarka saka da ima nesto pomegu niv tvrdejki deka toj ke raskine so nea i deka toj ne ja saka a seuste i nema raskinato.Ve molam pomognete.
Во истото сум вмешана.Веќе 2 години. Нема да и раскине на женската,доколку одат долго.Нека не се залажува другарка ти.
Зошто да не и` раскине? Ако ја сака и ако сака вистински да има нешто со неа, ќе го стори тоа без разлика колку долга врска има.
Тие жени што не се почитуват самите себе,тие се втори. Тоа е мое мислење,се надевам нема да навредам некој.
Trebalo "drugarka ti" da se zacleni i da pobara sovet ali ajde.Zavisi od toa kakva im e vrskata,dali i kolku ja saka devojka mu,dali e spremen za razdelba,kolku vreme se znaat so drugarka ti? Jas imav takov slucaj no kaj niv bese nikakva vrskata,bevme vo vrska 5god pa eve sega sme vo brak 1god
Е по колку години имате? Такви празни убедувања дека не ја сака, дека ќе преќине, дека врската им е за никаде сите ги знаеме, ама искрено се надевам дека знаеме дека и не секогаш работата е така. Ти како другарка твое е да ја посоветуваш и да пробаш да и ги отвориш очите, дека тој сеуште е во врска, а ако раскине во меѓу време тоа е друга работа. Ама мене ми мириса работата дека ќе ја искористи другарка ти, шутне па ќе си продолжи со другата девојка. Оти нели врска на далечина, мора малку освежување.
Веќе има само се чека на храбрата женска да стапи во акција и така кругот се врти се надевам девојката ќе си остани со прстот во уста ми се гади од вас бе колку ли ве имаа... чудо
Денес статистиката ме поремети и само прашања ми идат зошто нормална реченица неможам да сврзам. Вие шо сте втори, шо знајте дека откако ќе си замини со вас оди со друга, не ве боли? Не чувствувате некоја љубомора? Не мислите дека ако нештото еднаш го напрај, ќе го напрај пак? Дека можи ќе најди нова замена или ако ја остави девојката и оди со вас дека можеби и вас ќе ви го направи истото? Јас во таква ситуација би побудалела, сем ако тој би ми бил за занимација па да му пристапувам без чувства, ама ако сакам некој на кој му сум втора, јас лично не би можела да бидам мирна. Ќе ми смета тоа кога ќе замини од кај мене дека ќе оди кај друга, ќе бидам љубоморна, ќе мислам дека можи ќе најди уште една замена после мене, дека ако сме официјално заедно подоцна дека ќе ми го направи мене истото.
(и другите би ги цитирaлa, нo прoблеми сo телефoнoт имaм) Бре кaкoв грев нaпрaвилa, aјде сегa нa плoштaд дa јa гoриме! Јa нaпaднaвте кaкo вaс дечкoтo дa ви гo земaлa. Нејзин е живoтoт, тaa ќе си плaќa пoследици, вaс вooпштo не требa дa ве зaсегa тoa. Луѓе вo брaк сo 3 децa изневерувaaт вие тукa се нaпaливте штo билa 2рa/"рaсипaлa врскa". А и врскaтa сигурнo претхoднo билa рaсипaнa, зaштo aкo тoј и тaa не дoзвoлиле дa се вмешa 3тa личнoст ќе си живееле среќнo дo крaјoт нa живoтoт.