не му пишува , али се запознава , се контролира што прави , како , па да ти кажам со оглед овие што се во врски со години и се заедно а набивани рогови зад грб колку сакаш , и после не му пишело на чело
И ја знам една ваква. Роговите низ прозор ќе и искочат. И гордо си кажа "со колку и да бил, со мене решил да го помине животот, во нив барал утеха, во мене љубов". Се трогнав само што го пишав ова. Крива е втората, затоа што е само за во кревет, затоа што има големи цицки што го зашеметиле. И она е очајната, иако легнала со него 2-3 пати да си го направи ќејфот. А не другава што решила да има целосна доверба и да му прости се иако он прави будала од нејзе.
Леле бе што е ова ваква себичност? Некој една женска не може да си фати а ова мажиштава по две и тоа. Дајте људи малце хумани бидете, дајте тоа вторите женски на нас шо немаме ни една, и ние аир да видиме од животов.
Абе има свашта, ама искрено ако дечко ми ме изневери и не би се тешела со муабетот дека нашол некоја за греота и дека треба да ги жалам. Поише би ми било жал за себе, што не сум знаела да проценам со кого имам работа, и дур се мислам дали ќе му го погодам омилениот сос за шпагети, он да си дели кревет со друга. Барем јас сум тип на човек што ништо не му бега. И најмала промена приметувам и знам дека не се должи на умор, обична монотонија. Секое зошто си има свое затоа. Што вика @Sanjichka007 себични до немај каде. Па барем предложи тројка, испадни човек.
@blueberry93 затоа повеќето сме сингл мор, доека ние една женска си бараме, некој ги собрал по 2-3. Свашта.
Значи вака,некои машки умеат многу добро да лажат...Меѓутоа ако мене дечко ми ме изневери,јас прво него го бришам од секаде а после кога ќе дознаам која е другата,што мислиш да не капа ќе и симнам што ми растура врска и што се е*е со него само без пари ? Секоја девојка треба да си има ГОРДОСТ,да е почитува и сакана,а не да се пика кај што не и е местото,ај како и да е нема веќе што да коментирам на ова тема,секој си има различно мислење.