Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што мислите за тоа да сте втора?

Дискусија во 'Сингл' започната од independent, 22 јануари 2010.

1. She`rbet

She`rbet Нов член

Се зачлени на:
    29 јануари 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    5
    Имаш смисла за хумоρ. Баш хубаво :)

2. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102

Ни сум наивна ни се правам.
    Богами ќе паднеш со такво мислење ама кој ќе те фати не знам.:D
    Да,тука имаш право,наоѓаат партнери што ги гледат врврврврвр...и тие работи,ама многу ли се таквите ?
    Кармата секогаш иде,изгледа тебе не ти се вратила па уште леташ.

На mila1111, cresa-jagoda и She`rbet им се допаѓа ова.
  3. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    Не се извинувај за џабе,одамна веќе пропадна.

На She`rbet му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.488
    Допаѓања:
    97.004
    Ми се вратила ма, како не. Ама онаа за убаво шо се враќа :emo:.
    Врврврврврррр:hai:.

На Gerbera и blueberry93 им се допаѓа ова.
  5. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    Хах,па си правела убаво затоа убаво,да било лошо,лошо ќе ти се вратеше.
    Мада ти најубаво си знаеш,а мене баш не ме интересира у моментот.

6. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Па и девојката на тој ти што си се смувала ако дознаела, и ти ќе си уништела врска. Не бе ти ни си знаела, ни си сакала туку тој со сила те смувал... Си можела да го одбиеш, и доста филзофии терате криви сте и вие што се мешате. Без разлика дали е врската им е убава или не, тој сепак е во врска и зошто токму ТИ да бидеш таа што ќе доуништи се. Ама бидете и 5ти некому ако сакате, пошто нема слободни машки.

На kjukli, senza.parole, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    Значи темата е друга...Не мора да се караме зошто не ни се совпаѓаат мислењата,секој човек си е различен.Не сме деца мислам.

8. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    @Zeynep Ќе ви одговорам на двете, да не пишувам посебни мислења.

Кој кажа дека не сум сакала или па не дај боже ме присилиле. Јас кажав дека не се вмешав, впрочем и никогаш прва не сум се пуштала на никого, па така и сега било.А сум знаела дека има девојка, ни тоа никаде не го пишав дека не сум знаела.Инаку штом сум се смувала, значи ме привлекувал физички во тој момент, сум се смувала да ми пројде меракот и готово.Што комплицирате кога е толку едноставно.И што ми е гајле мене каква им е врската, нивна работа, ниту таа ниту тој ми се блиски па да им водам сметка и да им се секирам за врската.Ако толку одиме до детаљи во многу наврати зафатени момци мене или на некој моја другарка познаничка ни се пуштале јавно, не само по фб дури некои и на кафе викале.Па кога си имаат таква слобода во држава од 2 милиона каде се се дознава, а не па во центар на кафе да излезеш, значи има некој и што им дозволува така :)

На вас секако не морам да се правдам.Јас не се осеќам крива, јас сум била слободна девојка и не сум повредила никого, ниту па сум се осеќала како втора, кога е некој слободен сигурно не е само со една девојка, па така и со некој слободен да се смуваш, н е знаеш дали е со други девојки моментално.

На Elena69221, Priroden, kjukli и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102

Хаха баш ме интересираше за тебе,немораше толко да се мачиш да пишиш,твој живот,ни најмалку јас не се замарам,само давам мислење за таквите девојки,а ти ако се пронајде за мене да ми одговараш,е тоа е веќе друга работа.Ај позз

10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    А баш ме интересира светициве што би направиле ако се гледаат со некој, а во меѓувреме дознаваат дека се втори, а се веќе затрескани?

На Gerbera и eloves им се допаѓа ова.
  11. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    Јас не сум светица ама ќе ти кажам сепак.
    Ке пробам да се отргнам ,за да не се затрескам уште повеќе,а кога веќе тоа ќе го дознаам и одбивен ќе ми стане,доволно за да не можам фацата да му ја гледам,ќе го мразам од дното на душата зошто не дозволувам со мене некој игри да играе како сака.

На mila1111 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  12. #Пепи

#Пепи Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2016
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    351
    Никој не е светец, ама пред да почнеш со некого да се гледаш не се распрашуваш за него бе? Онака чисто да видиш со кој се дружи и сл. а во денешно време барем фб не издава ако има девојка или ќе биде ставен во врска, или ќе има слики, постови и сл.
    Пред да се почне со било која работа, треба да се размисли а не да се плаќаат последиците после тоа.
    Е што мислиш ти за тоа? :)

На cresa-jagoda и Zeynep им се допаѓа ова.
  13. Monna.Monna

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Има тука различни ситуации, ако го запознаеш преку другар/ка сигурно ќе ти каже, ама еве се запознаваш во дискотека, на одмор, од друг град или држава, си немала никакви контакти пред тоа со него а ви тргне муабет, се свиѓате и после одредено време дознаваш дека има женска, зборам за хипотетичка ситуација сега а верувај има луѓе кои не се експонираат по социјални мрежи, имав на времето една љубов чисто платонска му киснев на профил секојдневно ништо такво не видов, сега бргу кога помина се тоа ми кажа некој дека имал женска, да сум имала пред тоа нешто појма ќе си немав нит сме иста генерација нит имаме заеднички пријатели.
    Не е иста секоја ситуација и сечиј живот, за себе никој такво нешто не посакува ама не знаеш утре во животот што ќе те снајде, едно нешто што научив е да не осудувам никој, кога и мене хаос ми се деси во животот.

На Benjamins, Gerbera и #Пепи им се допаѓа ова.
  14. #Пепи

#Пепи Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2016
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    351
    Да, има и такви случаеви, ама сепак мислам дека треба да се биде претпазлив, не само со врска со љубовта туку на секое поле во животот. :)

15. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    Ок тоа е во ред.Не си била запознаена ок,оправдано.Ама кога ќе дознаеш и пак да бидеш со него,знаејќи дека има девојка,и дека се гледа со двете во исто време,ќе останеш со него зошто си затрескана како идиот или ќе се тргнеш ?

На cresa-jagoda и #Пепи им се допаѓа ова.
  16. Monna.Monna

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Не знам, не сум се нашла во таква ситуација, ама емоции се многу опасна работа (ако веќе дојде до тоа, ако не чуствувам ништо, аста ла виста бејбе ни прв ни последен маж на планетава, додуше и жал би ми паднало за девојчето што е со него)Јас какви случаи знам кај што многу полоши работи се правеле а овие пак остануваат со нив, да се чудиш.

На Gerbera и #Пепи им се допаѓа ова.
  17. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    Емоциите треба само ти да си ги контролираш

На cresa-jagoda и #Пепи им се допаѓа ова.
  18. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Јас колку што се сеќавам ти мене ме цитираше, затоа и ти одговорив.Ама изгледа пошто ја напна темава и на секое мислење реплицираш, си заборавила.

19. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    hah ne se sekiraj ne sum zaboravila,samo nemora do tolko vo detali da flezis de,davam mislenja zs sakam forum e fala bogu.A toa da ja napnav,tvoe mislenje,taka ti se cini zs ne si odgovarame vo mislenjata haha. Pozz

20. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.382
    Транзица е, се менува секоја престапна година.

На Gerbera, wanderlust и Sanjichka007 им се допаѓа ова.