Според годините не треба да те осудуваат,но ете ке ти биде едно лошо искуство за друг пат ке си знаеш,мој совет тргни се од него стави крај,но ти најкдобро си знаеш.Поздрав
@Rosie333 Додека одиш по слепиот пат по кој одиш,подобро е да свртиш по друг пат. Јас ти кажувам дека како одиш се повеќе се заслепуваш по темнината,што повеќе одиш поболно ќе биде за тебе. Тргни се од него и тоа е тоа. Нема неможам,мораш и можеш,само ти не сакаш.
Decki jas na pocetokot so nego koga pocnav da se gledam,mislev deka se e kako sto treba,deka raskinal so devojka mu zatoa sto me zapozna i so majka mu,a go zapoznav i jas doma so moite,so site.Doagase kaj mene doma cesto.Sve bese kako sto treba.Potoa odednas kje se oladese,kje go snema,pa pak mi doagja.A jas celo vreme tapkam u mesto i se boram sama so sebe,se obiduvav bezbroj pati,kje go bloknam brojot mi zvoni od drugi broevi a i dali bi zvonele vie na nekoj po 110 pati zatoa sto toj nekoj ne ve interesira? Ne znam,iskreno ne sakam nikoj od vas da bide vo vakva situacija.
Да би звонел ако го интересира секс. Ако го интересирало друго до сега ќе ги средел тие работо одамна.
Ти сама си се закопа кога пак си искочила кога случајно си зазвонила. Е сега и покрај бројните предупредувања, ти пак со глава во ѕид. Од овој триаголник ќе искочиш ти со големо скршено срце, а она може и ќе му прости. Типот не е иживеан за 1 да има, затоа има повеќе. Доста ги оправдуваш тој вака, тој така сторил затоа што е минато тоа. Гледај сегашност и до кој степен те довело тоа. Што неа ја изневерува со тебе, и тебе ќе те изневерува со друга. И се така додека му се може. Сами си правите.
Човек што вистински те сака нема вака да те мафтосува цели 4г, па и уште втора, трета да си му. Гордо ќе те покаже на цел свет и ќе ти пружи и љубов и внимание, а не само во темници и зад затворени врати да те лаже и бајрам на паметот да ти праи.
Во твојава приказна: Искрено да од корист. Те користи,не дека му дошло до тебе. А и девојката со која е во врска.
Аман толкави реферати, јас мислев, па јас мислев. Ти девојче очигледно сѐ имаш направено, освен да си размислувала. По сето напишано, ти не потенцира што совет сакаш? Како да го натераш да те засака, како да ја остави девојка му? Бидејќи мислам не бараш совет како да го оставиш.
Сега што сакаш да ни кажеш не те разбираме?Бил добар бла бла ама на крај те зезнал,тоа добар ли е? Ако ти е добар терај си со него,патот до пеколот е поплочен со добри намери. Така и политичарите владеат се ветуваат,добри се,и на крај се излажааа
Му се ебело на страна затоа ќе ти звони ,размисли малце поубаво ,4 години те мота и лаже ,по работиве што ги пишуваш очигледно сакаш некој да те тапше по рамо да ти рече браво продужи така.А јас не знам што бараш совет на Фемина кога очигледно ти планираш да си продужиш со типот. Единствено би прекинале ако он си најде нова играчка или му се здосади од сексот со тебе пошо повеќе од очигледно е дека типот те користи само за секс, викаш не би звонеле 110 пати па ќе ти звони кога му се ебе. Он да те ценеше и да имаше почит спрема тебе ќе беше искрен уште на почеток а ти лажи се колку сакаш дека има чувства за тебе ама реалноста е само сака да се испразни и пак и се враќа на неговата кутра девојка.
Девојче имаш 20 години алооВреме е да живееш си изгубила премногу време.Животот е пред тебе,ќе жалиш еден месец два и готово.Треба да сватиш дека овде нема место за надеж.Надежта тебе те влече надолу не го дозволувај тоа.Млада си и сега си во најубавите години.Не дозволувај некој да ти ја одземе среќата.Тој нема да ја остави таа девојка а ти не дозволувај да бидеш копијата која ќе ја легне позз
Мораш да прекинеш секаков контакт со него, да стиснеш заби и да издржиш. Можеш! Само мислиш дека не можеш...
Ништо,продолжив.Во вторникот толку спремна искочив од дома,дека сега ке ставам крај и ке си заминам.Залудно.Како и секојпат,така и овој.Не ми даде ни да си кажам се што сакам,рече само биди упорна овој пат,ке видиш дека ке ни успее...
Ne dozvoluvaj da si poigruva so tebe. Ako mislis i si odlucna da stavis kraj, stavi. Ako te pravi nesrekna taa vrska prekini ja sto pobrzo, ne se izmacuvaj.
Така така Уште бремена ке те оставе да си тропаш глава Ја незнам шо очекуваш? Еве ке раскине со неа ке бидеш ти девојка така? Е друга ке дојде да биде ти Не ,не заслужуваш да се троше време на типкање да ри се даде совет Очигледно не прифакаш совет
Зошто излезе воопшто? Очигледно е дека лесно може да те убеди... не му дозволувај, со тоа што нема ни да се гледаш со него, ни да се слушаш, ни да се допишуваш, ни да се објаснуваш. Прекини секаков контакт и фрли се на некоја друга активност... преокупирај се со било што, само да не седиш и мислиш и чекаш повик.
Биди упорна овој пат ќе видиш дека ке ни успее вау Типов си игра со тебе како сака дури жал ми паѓа што си толку наивна и не се цениш себе си ,дозволуваш да те искористува ,нормално дека типов нема да те цени кога како прво ти не си се цениш. Убаво пишав јас погоре џабе бараш совети кога пак ќе си продолжиш со него. Он ќе продолжи да те користи кога ќе му се приебе на страна ти ќе продолжиш да се надеваше дека еден ден ке биде твој и така у круг.