Ако на некој му е толку лесно да изневерува не верувам дека магично ќе се смени ради некоја си. Ти и сама знаеш со тие што искачам дека цел живот си ги бараат жените.
Никогаш! Еднаш да ме изневери без разлика дали дечко или маж го бришам од животот, а да му дозволам постојано да ме понижува мало морген.
Никогаш. Да е со мене скришно, а останатото време да го проаѓа со неа и мене кој ме рецка? Понижување ми е. Ниту сакам да сум втора некаде, ниту ми е убаво нешто вакво. Или е само мој дечко или ич не ми треба. Кој еднаш на една така направил, после и на втората истото ќе и го прави и се така во круг.
Sorry ама ова многу ми боде во очи. Никој од нас не знае во целост како треба ниту пак како не треба. Тоа што на некој му одговара на друг не и така.
Да немаш грам самопочит и памет па некој да те мота и да седи на две столици не ни заслужуваш подобро од тоа. А бе колку и да е огромнаа љубовта ако не ми покаже дека сум единствен џабе е све, затоа не ги разбирам оние што дозволуваат некој да ги манипулира и лаже.
Да. Спојлер: сакав да кажам Мислењето е во контекст дека никогаш не би сакала да сум втора, а ако од втора преминам во прва не би дозволила да ме понижува со други(како многу што го знаат и дозволуваат тоа-што немаат самопочитување)./SPOILER]