Што може да ги расплаче хороскопските знаци?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од UnPaso, 6 август 2013.

1. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Се е точно

2. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.074
    Допаѓања:
    44.180
    Овен
    Многу сте суетни, но и многу емотивни, па вас лесно можат да ве повредат, ако личноста која ви значи и за која сте биле подготвени да направите се ве изневери или напушти. Тогаш плачете, затоа што сте немоќни да и се осветите, затоа што сеуште ја сакате. Чувствителни сте и за деца, па било каков облик на насилство врз нив, раѓа во вас страшен отпор и тага, особено ако неможете да направите нешто околу тоа.

Mхм,точно е.

3. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    576
    Не поднесувам неправда и злоба.. посебно кон послабите. Точно е, точно..

4. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Рак
    Значи пред се раковите се можеби најемотивните од хороскопските знаци.И е многу лесно да ги онерасположите па и расплачете. Јас сум рак и сум многу емотивна и за глупости плачам,можеби тоа е и мојата најнеубав дел од карактерот мој. :?: :| :tmi:

5. bemmy

bemmy Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    7
    Близнаци
    Бидејќи сте најголемото зодијачко дете, вие обично плачете кога нешто ви е скратено, а сте немоќни да превземете нешто. Поради вашите каприциозни испади, во состојба сте да се расплачете поради работи кои на вашата околина и изгледаат тотално неважни. Недостатокот на љубезност и почит кон постарите личности и грижата за нив, може да ве растажи, затоа што сочувствувате со нивната состојба.

Па 70% е точно. :$

6. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Бик
    Сите мислат дека сте практични, затоа што цврсто стоите на земја и ништо неможе да ве помрдне, што е во глобала точно. Но, кога ќе почне да ве прогонува споменот за незаборавна љубовна романса која неможела да се оствари, солзите веднаш ви ги полнат очите. Патите во тишина, со омилената музика и пијалок, не се јавувате на телефон, се додека некако сами со себе не се решите од болката, иако знаете дека тоа е практично невозможно.

Се. Буквално се е точно. Од збор до збор :)
    btw си го обожавам знаков 8)

7. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.361
    Значи брат ми е риба во хороскоп ама воопшто не е емотивен.Секогаш е намуртен за ништо не му е жал, јас сум ладна ама тој гледа само да живее лефтерно и ништо неможе да го расплаче :)

Скорпија: Вие можете да заплачете, кога сте навистина фатени во некое значајно случување, било тоа свечен прием на највисоко друштвено ниво, свадба, роденден или крштевање на дете, кога нешто силно ќе ве допре и погоди. Ако сте импресионирани од успесите на вашите пријатели или најблиските роднини во кои сте допринеле нешто, може тешко да ви падне и да заплачете.

Јас и мајками сме шкорпии но ова не важи за мене за мајками да.Јас можам да заплачам на премногу тажен фил ама она премногу или кога гледав еднаш Работна акција со 7 члено семејство кога децата 3-4-5 год. кажуваа како им помагаат на родителите и кога после ја видоа куќата почнаа да плачат и тогаш мене ми се пушти по некоја солза :)

8. DarkAngelOfLove

DarkAngelOfLove Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2014
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    Близнаци.... Незнам што да кажам не е баш така

9. SweetGirl234

SweetGirl234 Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2014
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    34
    Јас сум Водолија и за се нешто плачам особено навечер :lol:

10. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.222
    Допаѓања:
    13.155
    Не е баш се` точно, но тоа на крајот е најточно од се што сум прочитала за Вага досега. :)

11. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    104
    За вага се ми погодииуу