Овен Многу сте суетни, но и многу емотивни, па вас лесно можат да ве повредат, ако личноста која ви значи и за која сте биле подготвени да направите се ве изневери или напушти. Тогаш плачете, затоа што сте немоќни да и се осветите, затоа што сеуште ја сакате. Чувствителни сте и за деца, па било каков облик на насилство врз нив, раѓа во вас страшен отпор и тага, особено ако неможете да направите нешто околу тоа. Mхм,точно е.
Рак Значи пред се раковите се можеби најемотивните од хороскопските знаци.И е многу лесно да ги онерасположите па и расплачете. Јас сум рак и сум многу емотивна и за глупости плачам,можеби тоа е и мојата најнеубав дел од карактерот мој.
Близнаци Бидејќи сте најголемото зодијачко дете, вие обично плачете кога нешто ви е скратено, а сте немоќни да превземете нешто. Поради вашите каприциозни испади, во состојба сте да се расплачете поради работи кои на вашата околина и изгледаат тотално неважни. Недостатокот на љубезност и почит кон постарите личности и грижата за нив, може да ве растажи, затоа што сочувствувате со нивната состојба. Па 70% е точно.
Бик Сите мислат дека сте практични, затоа што цврсто стоите на земја и ништо неможе да ве помрдне, што е во глобала точно. Но, кога ќе почне да ве прогонува споменот за незаборавна љубовна романса која неможела да се оствари, солзите веднаш ви ги полнат очите. Патите во тишина, со омилената музика и пијалок, не се јавувате на телефон, се додека некако сами со себе не се решите од болката, иако знаете дека тоа е практично невозможно. Се. Буквално се е точно. Од збор до збор btw си го обожавам знаков
Значи брат ми е риба во хороскоп ама воопшто не е емотивен.Секогаш е намуртен за ништо не му е жал, јас сум ладна ама тој гледа само да живее лефтерно и ништо неможе да го расплаче Скорпија: Вие можете да заплачете, кога сте навистина фатени во некое значајно случување, било тоа свечен прием на највисоко друштвено ниво, свадба, роденден или крштевање на дете, кога нешто силно ќе ве допре и погоди. Ако сте импресионирани од успесите на вашите пријатели или најблиските роднини во кои сте допринеле нешто, може тешко да ви падне и да заплачете. Јас и мајками сме шкорпии но ова не важи за мене за мајками да.Јас можам да заплачам на премногу тажен фил ама она премногу или кога гледав еднаш Работна акција со 7 члено семејство кога децата 3-4-5 год. кажуваа како им помагаат на родителите и кога после ја видоа куќата почнаа да плачат и тогаш мене ми се пушти по некоја солза