Za vecera,domasno lebce,selsko meso so mnoguuuu kromid i puding Odamno ne sum mu napravila selsko meso pa mi vika koga ke napravis pak Cel sat drobam kromid Potekov vo ocive
Јас кромидот во сецко го ставам и не ги мачам очите Иначе за темата..најмногу од се ги бара лазањите.Ги правам стварно мн вкусни.Му правам често салати како шопска,редена или цезар.За доручек тостови,полнети палачинки,ладни сендвичи. Од благо реформ торта,пудинг,еклери.. Мн сака поховани работи па порано често правев похована даска ,пивце и пуштавме филм. Сега малце кнап сум со време но не е запоставен ептен
Многу сакам да му готвам, денеска за вечера ќе дојде на пица. Првото јадење беше тост со помфрит, после тоа шпагети, еднаш јадевме и мусака. Често знам да поминеме само со чипс и пиво, убаво ни е. Многу сака благо, имам правено палачинки, торта за роденденот негов и мојот, пудинзи, и крофни
Често немаме услови да си готвиме, па кога ќе се најдиме сами си правиме заедно нешто брзо колку да се јади. Најчесто тоа е пица, помфрит, плескавици, пудинг, рамен. Што е до мене би правела и тестенини, со сосови, но пребирлив ми е па од тестенини бега ... многу. Често знам да му однесам кога ќе направам нешто дома како торта, благо, тортиљи.
Најмногу ми бара тестенини,месени работи и благо. Воглавно се што е нездраво сака да јаде.Покрај него и јас така почнав да јадам и се здебелив Сега веќе почнав да балансирам некако меѓу тоа што тој сака и мојата желба да се хранам поздраво. Му правам баници,кифлички,бурек,тестенини со секаков сос или печени,палачинки,крофни,од благо скоро се јаде па што ќе направам се обожава. Месо скоро ич не сака а јас обожавам.Зеленчук исто така не јаде,посебно не во манџи варено. Му се гади од многу работи Многу се нервирам кога ќе направам асален ручек па ќе го види,и зема да мачка маргарин на леб И така,јас цел ден се наоѓам во кујната.Манџа за мене,каши за малиот,а цела пекара за него. Му ја носам дома
Stek so pavlaka...vika deka do krajot na zhivotot bi mozhel da go jade a od strana na blago probuva se shto ke napravam i se lute ako ne mu dadam da proba ako sum go utnala receptot