Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што му фали на мојот карактер (самокритика)

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од referentka, 27 август 2015.

1. Tete Capdevila

Tete Capdevila Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2016
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    13
    хмм јас сум толку самобендисано створење што и да имам некоја лоша карактеристика никогаш нема да си ја кажам.Знам дека треба да се има самодоверба,но моево мислам ги преминува границите хахаха но што да правам,тоа си е Мамина и татина маза :lol::l:

На Strumka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. мишелџ.

мишелџ. Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2016
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    28
    Пρемногу ρазмислувам, 2 мин мозоκот не го оставам да одмоρи, и тоа понеκогаш ρезултиρа со молчаливост и на тие оκолу мене им делува κаκо да ги игноρиρам.
    Не знам да мρазам, дуρи и личноста да ми е одбивна и да не саκам да ја гледам.
    Κога не сум наспиена или неκој κе ме ρазбуди, посебно ова 2то, мислам деκа можам човеκ да убијам :D
    Κога станува збоρ за вρсκи со момчиња или сл се однесувам мн ладно, незнам да поκажам емотивност, деκа ми се допаѓа, па ρечиси сеκогаш момчињата немаат хρабρост да ми се доближат.
    Пеρфеκционист сум, саκам се да е совρшено, па затоа ми велат деκа сум мн пρебиρлива, посебно за момчиња.
    Незнам да κажам ρаботи κаκо те саκам, извини итн , едноставно не ми излегува од уста.
    Незнам да исκажувам емоции, па затоа κога тρеба да и κажам на дρугаρκа ми неκоја новост, чеκам пρво да си отиде па да и пишам :D инаκу нема шанси гледајκи ја во очи, посебно κога е нешто за неκое момче.
    Спонтана сум. Што κе ми теκне во моментот , го пρавам.
    Постојано се сомневам во се κо неκој детеκтив сум :D и големо злопамтило. Ќе ти пρостам и нема да го споменам стоρеното, но ниκогаш нема да забоρавам.
    И уште нешто, се шегувам постојано, од се и сешто знам да напρавам шала, и тоа е донеκаде добρо, но луѓето понеκогаш не ме сфаќаат за сеρиозно, бидејκи мислат деκа повтоρно се шегувам.
    И доста се κρитиκував, ми помина еден саат во пишување :D

На Someonespecial и Lella им се допаѓа ова.
  3. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Малку повеќе од инат сум..и да знам дека не сум во право,доведувам да признаат дека сум(fingers)

4. trixy

trixy Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    883
    Трпение и поголема самодоверба.

На Priroden и honest girl им се допаѓа ова.
  5. pink95

pink95 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2016
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    1.352
    Позитивност, и трпение.

6. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.200
    Допаѓања:
    148.386
    Самоконтрола, попусливост, да сум по себична...

7. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.156
    Допаѓања:
    50.547
    Да не бидам толку многу инат, да не зимам се здраво за готово, да бидам повеќе цврста психички, да имам поголема самодоверба и да не бидам многу молчелива.

8. Capricorn96

Capricorn96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2014
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    407
    Многу работи премолчувам "за општо добро" а мене ми плескаат се во лице без гајле. Морам да го средам тоа и да не бидам веќе толку попустлива

9. SAMIRA

SAMIRA Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    251
    Што му фали ма мојот карактер? Злоба,дволичност,немање емоции.Ех,кога би го имала тоа би била совршена за околината,пошо 80% е таква.

На peperutche21, Barbie20, Different7 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Different7

Different7 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2016
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    474
    Истo..

На SAMIRA му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Jasminkabibibi

Jasminkabibibi Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2016
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    124
    Ne sakam sto sum mn iskrena,emotivna i sto brzo prostuvam za se:)

12. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Трпение, позитивност, поголема самодоверба и самоконтрола, а помалку емотивност и искреност.

13. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    некогаш без потреба знам да ги повредувам тие што многу ми значат... (facepalm)

На iloveyou29, kjukli, Umbrella22 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    Контрола на нервоза(не знаев како да пишам:D)позитивност и да не бидам многу себична,туку помалце

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.455
    Многу сум брза и избувлива. Во моментот можам да кажам работи кои не ги мислам и после ми е криво.

На SAMIRA, Barbie20 и blackwave им се допаѓа ова.
  16. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    561
    Допаѓања:
    2.728
    Премногу размислувам. Повеќе време поминувам во размислување и анализирање на некој момент, отколку живеејќи го истиот. Главата ми е окупирана со негативни мисли и тоа ми влијае лошо и на мене и на тие околу мене. Понекогаш си мислам дека се е црно и сите ми мислат лошо и беспотребно правам кавги. Немам голема самодоверба, би сакала да имав малку појака психа и поцврст карактер. Ми треба позитивност.

На SAMIRA, Barbie20 и blackwave им се допаѓа ова.
  17. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    На прво место - трпение.
    Ептен ги избрзувам работите и сакам се да се среди за кратко време. Не знам да чекам да помине некое време за да се средат работите туку одма паничам, се нервирам, ми се чини дека никогаш нема да се среди и дека ако не се средат веднаш, работите засекогаш ќе останат онакви како што се во моментот.
    Ептен сум избувлива, па би сакала да сум малку посмирена и подлабоко да гледам на работите.
    Се нервирам за најмала ситница.
    Премногу размислувам и ги анализирам работите. Голем негативец сум.
    Ми фали позитивност.
    Љубоморна сум и посесивна. Она што е мое не го делам со никој друг. И тука ми фали малку слобода во размислувањето и помалку замарање.
    Осетлива сум и се си редам на срце. И најмала ситница и збор го анализирам и го повторувам во глава милион пати и се замарам што сакал тој што го рекол зборот да ми каже со тоа.
    Треба да сум поладна.

На Dennings, kjukli и MG3 им се допаѓа ова.
  18. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    561
    Допаѓања:
    2.728
    8):D8)
    Се пронајдов во секое зборче:D

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. peperutche21

peperutche21 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2015
    Пораки:
    332
    Допаѓања:
    1.004
    Епа многу сум добра и затоа си трпам од ситее, никому да не згрешам да не повредам затоа мене си ме повредуваат, секогаш кога сум нервозна си викам вака и вака ќе им речам нема да ми е гајле,и после тоаа си викам ајде нека биде јас ќе си го закопам тоа во мене и ништо , сакам да знам да им се преправам на другите да им правам лице како тие мене, да бидам полошаа , да ги изигрувам како тие мене (себично, лошо и дрско, но мислам со невиност и добрина како мојава до никаде нема да стигнам ) :((facepalm)

20. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613

Како мене да си ме опишала.
    Но еве пополека се фаќам како сум станала потрпелива и дека не избувнувам така често како што знаев. Ама ова останатово уште не можам многу да го контролирам. Секое глупаво зборче ми се лепи на срце и го анализирам... Само нешто размислувам и сум намуртена и замислена.

На Passionate23, MG3 и Barbie20 им се допаѓа ова.