Ме пали ако е висок, крупен (не дебел, добро граден) остар поглед а карактерно chill, да не филозофира како жена, интелигентен, досетлив, шармантен у превод немогуќи
Ме палат крупни, средени мажи со убава насмевка, да мирисаат на парфем и да имаат големи раце кои ќе знаат силно да гушкаат
цврст став, сериозност, моќен поглед и остри мажествени црти на лицето, висок и доброграден и да ме јаде со очи, најсекси ми е
Секси поглед, знаат машките добро за тоа, црна коса, пределот кај вратот и рамињата негови, заводлива насмевка, некој dirty во индиректна смисла муабетче и така ...
Понашање, шарм, поглед, убави дланки, физички покрупен и умствено добро развиен. Ахам и добар речник.
Мажи со долга коса и со брада ми се прејаки чиста перверзија, уште ако има и зелени очи, мммм... Исто и ќелави мажи со брада ме палат многу. Покрај тоа некој со убава и слатка насмевка, а во исто време и јебозовна.
Џентлменското однесување, заводлива насмевка, шарм, спортски стил на облекување, бела кошула а одело не
Ме пали ако има бензин и ќибритче . Ме возбудуваат големи дланки и мускулести раце кои нежно допираат . Гушкање со часови ( штета , на мажуле му станува " борецот за слободата " штом ме чепне и толку од гушкањето со часови ) . Кога ме бакнува во врат . Кога ми ја докажува љубовта иако јас знам дека ме сака .
Длабок глас, остар поглед, испакнати вени на рацете ( ова ми е ептен секси ), висок спортски граден со v cut abs ( не знам како се вика на мкд.)