Да, во пубертет палат мускули, зелени очи, газ ко на Бекам, но кога ќе созрееш те палат интелегенција, харизма, цврст карактер, самодоверба, џентлменско однесување.
Да ги знаЈ основните принципи на термодинамиката. И ко сме кај физика, џабе истражувања, доволен доказ дека креатор не постои се луѓето. Ни Господ не можи да напрај толку површни суштества. Мајтапче.
Е сега вака бидејќи и по десетина минути не задремав да ви пишам, ама прво да започнам со прашање оти му испоскокавте на типон погоре? Иако ај сега да не мудрувам многу знам зошто бидејќи буквално различно ни сечат мозоците во глобала полово гледано. Машко како машко ќе ти изнараскаже што го пали кај женско е така баш како што пишал дечково погоре, а жена како жена ако не и запалиш фитиљ горе нема пожар доле... Ама ај да бидеме и во контакт со машкиот дел во нас и да се спуштиме на анимално ниво па како многу од нив што ги пали премер Ава Карабатиќ ли се викаше таа, а сигурно не ќе да е од преголем интелект и харизма попаленоста по неа, да си пишеме што не пали бре жени. Мене ме палат топли и меки дланки кога ќе ме потфати да ми е за мерак. Да не ставам во пакет што прво треба да дирне убаво горе море да се помачи за ај пишав што, тоа се подразбира дека оди во пакет. А за да ме дирне прво треба добро да ме изнасмее, така што покрај интелектот многу ми е битна смислата за хумор, да сме на иста фреквенција околу таа тема.
Повеќето мажи колку што имам забележано, се пред се' визуелни суштества. И секој си има некаква "слабост" во врска со физичкиот изглед на женскиот пол. Па дали паѓа на "плавуши", или големи/мали/ цврсти гради, убави нозе, добар задник, убаво лице, слабо/дебело тело е индивидуално.. Кај жените привлечноста кон машкиот пол е покомплексна, иако и ние имаме "телесни" преференци. Повеќе го гледаме "целиот пакет" заедно, отколку само една издвоена физичка карактеристика која би не ....навлажнила.
Бидејќи темата е стрикно палење без продлабочување на односи, врски и сл. воопшто не ми е гајле девојката какви карактерни особини поседува, доволно е да има...