Добри раце големи, шепи! Широки раменици, мистериозен поглед и не знам за вас ама мене длабок машки глас немормално многу ме пали.
Многу од вас спомнаа ГАЗЕТО А што праиме што на повеќето им се влакнести газињата ? Мене тоа малку ми смета, што мислите вие ?
Хаххах и мене искрено ми смета и тоа многу ( веет ленти, друго чаре нема ) Инаку најмногу ме пали груб машки глас и широко развиени рамења
Насмевка. И поглед. Длабок поглед од кафени очи најчесто е добитната комбинација. Друго ништо не ми е важно.
На прв поглед, ставот и очите. На втор поглед позадината(овие два погледа можат да си ги сменат местата зависно од која страна го гледам) На трет поглед смислата за хумор,ако ја нема се губи магијата џабе му е све.
Па стварно.. А ретко ќе најдеш машко што ќе сака да се издепилира па и тоа баш на задникот, нема шанси
што? ма ме пали само што ке го видам,инаку широките рамена и најубавата тетоважа што ја има,а и да плавите очи
Широки рамена, цврсти машки раце со по некоја вена излезена и вратот дефинитивно. мм И коа му е станато другарчето онака ама баш камен тврдо.. да не навлегувам во детали. И валкано коа ми збори, е тогаш дури ме полудува.
И мене исто широки рамена бицепси и стомачните коцкички,токму затоа и се заљубив во мојот маж пред 6 години.И да не бидам вулгарна, големиот лепотан.
Negoviot pogled, obozavam koga gi lize negovite socni usni pred da me bakne, me palat negovite race vo koi se osekjsm sigurna i daa negovata bradicka (od 2-3 dena mmm)