Ќелава глава или дугачка коса. Брада. Влакнесто тело. Висина. Може малку стомаче да има али добро газее
Силен,мажествен,тоа ми е на прво место. Ме пали некој остар поглед,поготово некои мачорски очи. Полни усни.Газето.
Да заборавив и поглед. Пример да носи наочари онака да ме погледне под наочара а да има мачорски очи. Ух! Пример, ќелав, со брада, наочари, висок, ... Идам ја
Да е разбацан малку, да изгледа силно, да има заводлив поглед. Да те допре за половина и да се стопиш. Да мириса на убаво, добар задник. Посебно ако е спортист и најбитно да е мазен на гради рамена, и без влакна.
Висина, 2 метра по можност Дланки. Поглед. Ама дефинитивно најмногу ме палат машки со брада и карирани кошули.
Па не би можела да издвојам само еден дел, ако речам пример добро развиено тело, а забите му се лоши, џаба е се. Ајде вака можам да речам, ако го гледам издалека и ме привлече физички ( не сакам набилдани никако), потоа кога ќе ми се приближи прво му гледам во забите и во рацете. Ете тоа многу ми зборува за еден маж. Ако тоа не ми се допаѓа, нема што друго да ме пали кај него, па макар и да има совршено лице и тело.
Срамежливост и срамежливиот поглед моментот пред да го направи првиот потег кој води до она најубавото. Или за време на интимноста, оној поглед кој кажува, изгубен сум малку но уживам премногу. И газот