Ммм брадичка од 2-3 дена, силни мускулести раци и рамења, некоја секси насмевка и секако зелени очиња..
Повисок, со цврсти малку набилдани раце со по некоја испакната вена, црна коса, а многу ме палат тие две најсекси линии долу што се накај пријателот е тие ми се слабост, исто длабок поглед и кога ми збори заводливо
Кога машкото е облечено во костум или во црно за мене е најпривлечен маж или поконкретно ми е слаба точка.
Неговите раце, првото нешто што го приметувам кај дечко што ми се допаѓа!! *Големи и убави дланки и раце најмногу ме палат... во кои ќе се изгубам, во кои ќе се стопам кога ќе ме гушне, ќе ме стегне цврство и ќе ја осетам неговата доминација, неговата машкост!
Oстри црти нa лицетo, брaдa и љубoпитен, нo oстaр пoглед. Ширoки зглoбoви нa прстите и мaжествени длaнки и цврст, ширoк грб.
Широка и голема насмевка заедно со убаво дефинирана брада, уф или некој заводнички поглед, ај ако не да продужам да си го опишувам дечкото
Згодно мускулесто тело, правилно одење и топчесто задниче а фаца како на Мурињо, го обожувам тој човек....аааааааааааааах.
А некако да се преформулира прашањето или ете ако нема може и в одруга темна ... За што сте најмогу љубопитни кај мажите ?