Кај маж прво приметуваш, ако има хемија све те пали. Глас, поглед, движење допири. Ако нема хемија којзнае како да изгледа џабе е.
Машко сум морам да се примешам јебеш хемија очи раце нозе уши заби све тоа ок свакјам на прв поглед но ако не му запали свеќичката бадијала и раце и уши у нозе и прсти. Ако нема на крај слатко Ахххххххх све ќе биде пропаднато. Бадијала амбалажа квалиутетна ако внатре продуктот не е сладок и по мерак
Прашањето мене ми е баш како за на прв поглед што ве пали, а за понатаму не дискутираме, има др теми за тоа.
Стомачни мускули, ама не претерано. Малку да се познаваат. Премногу набилдани мускули ми се одбивни. Газето се разбира. Брада. Глас. Поглед. Движење. Тетоважи. Пирсови.
Секако дека е важен и физичкиот изглед, но конекцијата пред се. Ако нема харизма, насмевка што ке ме растопи и интелектуалност на ниво, збогум со пеперутките во стомакот и мојата возбуденост Како шлаг на се ме палат убави усни, начинот на кој ме гледа, движењето и директноста при исполнување на намерите.
На прв, втор па и на трет поглед, од прилика следново: Длабок, груб глас Развиен граден кош Убаво подредени и бели заби 2че - 3че - 4че должина на коса Ладен поглед Тетоважи
Не многу мускулесто тело, плави очи и најмногу кога на рацете му се познаваат вените аууу па уште кога ке му ги погалам мокра до колена сум.
Самодоверба Да не е саркастичен (мразам такви) Силни раце погледот развиено тело но онака убаво развиено и да биде висок Но да се разбереме тоа што ме привлекува физички а инаку за подолга врска најважен е карактерот.
Ха, колку сум била површна пред една година... се она што сум набројала е џабе ако нема интелигенција и храброст во него.