лелеееееее мајкооооооооо..абе ништо повеќе не ме пали...ауууууууу..помош жени, до мене ли е или нема мажи потпалувачи, пиромани!???
остар поглед, црни очи она длабок поглед да има, рацете, да знае како да те допре дефинитивно она машки ама нежно и памет секако, ништо повеќе од паметен и open minded човек не би ме привлекло
Хахахах па мислам дека дури да дојде до тој чин мора нешто да ја привлече Да не бегам off topic, мене ми се неодоливи високи црни момци, по можност со брада, широки рамења, големи дланки, истакнати вени, со оној продорен eye-fuck поглед, и иста таква насмевка и колку што може да привлече физички, уште полесно може да привлече со интелигенција и смисла за добар саркастичен хумор Готово се внесов
Да де, и мислам дека кај секого палат различни нешта, така? Нема ништо чудно. Еве не знам, ама мене ми се огромен turn on интелигенцијата и сарказмот, па ако се во пакет со она што го набројав погоре, абе партали џабе ако ми е физички типот од соништата, ако не знае две реченици да сврзе адиос мучачо јер ми е тоа еквивалент на ладен туш
Јас на пример со некој празноглав и глуп неможам да се Е*ам.Под глуп воедно подразбирам и некој што е прост,некултурен,итн.