Доволно оф топик заминавте. Едноставно прашање е не мора да филозофирате. Еве ќе појаснам кога ќе го видите некој шо ве пали на прв поглед се мисли или на некој гест на партнерот. А не дали е глуп или НЕхумористичен. Сите сакаме хумористични, интелегентни и згодни и шармантни. На сите ни е битно то. Барем за долга врска а за најт стенд како шо спомна joy1 не сум искусна, па да зборувам . Нејсе, глупо е да кажиш дека то шо те пали е хумор и интелегенција.
Не заминавме оф. На едноставно прашање, дадовме едноставен одговор, не знам кое е филозофирањето. И не, не е глупо да кажеш свое мислење. Глупо е да омаловажуваш туѓи мислења, само поради тоа што не се поистоветуваат со твоето.
Што? Зошто? Некои едноставно не паѓаат на изглед и тоа е тоа ...реално мене дефинитивно не може некој да ме напали со физички изглед само може да ми се допадне за да ме напали ми треба друго и да, ми треба некој муабет со него па да ме привлече со тоа па после да почнам да размислувам за него на тој начин
Постои и утврден поим и дефиниција, сапиосексуалност. Така што, не – воопшто не е глупо да пишеш и дека те привлекува, и дека те пали интелигенција и паметен хумор (...не сум офтопик, и јас се пронаоѓам во дефиницијата )
Види, ама ВООПШТО не е глупаво да кажеш дека те пали интелигенцијата. Trust me . Да не ја цитирам Магс, доволно ви објасни се.
Ништо Како тргнало и на канта бензин и запалка ќе станам имуна а не па на обично палење Да не сум почнала да се преориентирам кон жени?
искусен да е да си е знае работата тоа е најважно за да те запали а и многу ме пали да е среден и убаво да мириса
Широки рамена ама пак и не многу таман како за на кошула , темна црна брада , убо газе ,остар поглед, меки раце висок од 1,70 до 1,80 и кога ке отвори уста за да каже нешто да биде паметно смирено и ке му нема спас на дечкото
За мене се е во очите. Сакам погледи од друг крај на просторијата,кои се продираат низ масата и ме гледаат мене. Поглед кој соблекува.Сакам искра и жар во нив да видам. Каков сака нека е типот,ако го нема тоа нешто,џаба се трудиш друже .