Што најмногу ве привлекува кај мажите?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од mysterious, 26 јануари 2010.

1. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    мислам дека секоја девојка сака да зборува за тоа што најмногу кај привлекува кај спротивниот пол...што е тоа што веднаш ни паѓа во очи...common everyone! :)

2. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Prvo sekogas gi zabelezuvam negovite oci i nasmevka (zabite), a potoa vednas mu go 'proveruvam' zadnikot. Sakam maz so ubava nasmevka oci i taka ookruglest zadnik :D Ama neli sekogas karakterot e najbiten pa maz moze da me osvoi samo so dobro odnesuvanje i dokolku postoi megusebno razbiranje, ako ima smisla za humor i taka pozelno e da ima nekoja cel vo zivotot. :D :D tuu ama iznakazav se ;) :D

3. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.053
    Допаѓања:
    137.017
    На прв поглед дефинитивно очите и насмевката - значи мора да има сини очи и да биде насмеан :D

На Ecii, Barbie-lovee, Marissa24 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. anastasija19

anastasija19 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    51
    кај мажите секако прво што паѓа во очи се очите насмевката мускулите задникот мммм ама чабе му е лепота ако нема памет однесувањето е важно
    некои машки се вистнски лепотани а се понасат како сељаци :worried:hock: :worried:hock:

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.040
    Допаѓања:
    66.624
    Очите и погледот дефинитивно,бидејќи од очите може многу да се прочита :) добриот задник е исто многу битен хахаха :P

6. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    A EVE IMA SINI OCI AMA E NAMURTEN? IDE LI U PREDVID :D :D :lol:

7. mysterious

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    е сега и вие па..се сакате..совршенство не постои...ама се сложувам со сите мислења..само се прашувам дали и машките гледаат така на нас...дали и на нив им е само битна нашата насмевка или очите... :roll: :)

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    Прво погледот. Значи бојата на очи не ми е битна, туку начинот на кој ме гледа. Потоа насмевката: не забите, туку начинот на кој се насмевнува. И најбитно, да знае на муабет да ме привлече. Значи неќам цепење романтики и такви ми ти ствари. Сакам здрав машки муабет :D
    Па кај е Марли нека каже :D

9. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.053
    Допаѓања:
    137.017
    Ако е намуртен нема шанси :lol:

10. gwen

gwen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    81
    Мислам имам проблем со тоа , не дека не ме привлекуваат убави мажи,
    туку тоа ми е ептен споредна работа.
    Секогаш паѓам на супериорност, харизма и интелегенција :D
    Ако нема нешто од овие наведениве и да најубав џабе,
    ко ќе отвори уста и не знае што да каже, мене ќе ми изгледа го грд.

На al-vik му/ѝ се допаѓа ова.
  11. myself

myself Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Пгледот ми е на прво место,нели очите се поратата на душата! А на второ место рацете,незнам зошто ама погледот после очите ми оде во неговите раце :?: ...Сепак после оваа обиколка околу личноса пресудни се харизмата,неговата енергија,карактерот!

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.050
    Допаѓања:
    155.008
    Чудно,не сакам убави мажи,туку шармантни.Ниеден дечко до сега не ми бил исклучително убав,добро освен овој што го имам,зошто има мачорски,зелен,заводлив поглед! :lol:
    Навистина,шармот ми е важен,но ако нешто забележувам од физички аспект,тоа се очите,не бојата,туку погледот баш,ги сакам оние романтичните.Сакам и мажи со убави дланки.
    Карактерот,интелигенцијата,амбизиозноста ме соборуваат во целост,ама добро тие се веќе на втор поглед! :D

13. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    teloto.... :lol: ...nesmee da bide debel vo nikoj slucaj :lol: ...sekogas sum sakala i sum imala sportisti...znaci..stomacni, grbni :lol: ...muskulcinja... :lol: ....i zapcinjata...obozuvam ubavi zapcinja :lol: ...IZADOLZITELNO DA E NEPUSAC :lol: :lol: :lol:

14. mimeE

mimeE Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    pa prvo 6o ke mi padne vo oci e izgledot normalno :P ako e malku poveke od polnicok NO waY :D ... megutoa najbiten mi e karakterot zna4i .. 6o ke mi e nekoj lepotan a 2 zbora nz da povrzi :lol: :lol: ubavinata e prolazna bre :?

15. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Ќе се лажеме ако речеме дека не е бажен физичкиот изглед,тој е пресуден ако не се познавате од претходно.За мене од физички изглед најпривлечни ми се усните и задникот,кога ке видам онака убави усни и малку полнички некоја струја поминува низ мене :lol: Ама после тоа мора да се покаже како паметен инаку џабе и усни и газе :lol: И да не е тумрук и инает,и да е романтичен и секако да ми посветува внимание.Е па толку

16. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    od fizicki aspekt,da ima skladni crti na liceto,da e visok,mazestven :D a inaku presudni se sekako karakterot,intelegencijata,razbiranjeto i sl.

17. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.649
    Шармантноста дефинитивно, на такви паѓам. Многу ми е важно како ќе се постави во окололина, неговото држење, неговото однесување, потоа очите и телото. Сакам интелегентни, храбри машки со авантуристички дух.

18. barbiegirl

barbiegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    49
    Минатиот викенд го видов "совршениот" што ме привлекува мене :D
    Мнооооооооооогу висок, црн, со кафени очи, згоден-згоден-згоден не можам да опишам ;)
    Вечерта не стапивме во никаква комуникација (освен мнооогу разменети погледи) ама... Ако некого бараш би го нашол каде на друго место ако не на Facebook!! :lol: Сега сме си friends и еднаш се читнавме и верувале или не, одма му беше јасно која сум. :D Не сум била само ја таа што се загледала! Очигледно и он ме запамтил зошто сам праша, случајно да не сум била минатиот викенд на таа и таа журка?! :D
    Хехе а може и ќе бидне нешто!! :lol:

19. mysterious

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    се надевам дека ќе биде! со среќа со згодниот! :D

20. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    barbiegirl,mene tuka mi mirisa na romansaaa! :D stom i on te zapomnil i prv te prasal dali si bila tamu i tamu,jeeeeeeeeee :D ti stiskam palci!obozavam vakvi raboti :D