1.шармот...ако има шарм не мора да е кузнај колку убав ...ке ме привлечи таков каков шо е...иако не е совршен според моите критериуми 2.лицето ми е поважно од градбата на телото...ако има набилдано тело и грда фаца,џабе му е 3.сакам големи усни ...ама можи да помини и без то ...само да не се скрозззз мали 4.стомачни и градни мускули и по некој трицепс ,бицепс можи да има 5.облеката 6.карактер-од типот на фраерче,ама не и користолубец,лицемерен,агресивен и лажго толку е
Ми текна еден интересен извадок од интервју (го читав пред мнооогу години во едно странско списание за жени). Типката вака вика (парафразирам, де): Кога имав 20 години, имав околу 2 страници критериуми каков сакам да биде мојот партнер. Кога поминав 25, критериумите ми се преполовија. Кога поминав 30, ги намалив на реална бројка од десетина најважни. Кога поминав 35, „сфатив“ дека, всушност, се доволни 3. Сега, имам само еден- да биде машко
Интелигенцијата и способноста за да прави асален муабет, пропратено со умешност да ме смее и да знае да послуша и сослуша Надворешен изглед пааа да личи на машко, мислам на тоа да биде со веќе оформено тело, висок, широк грб, силни раце ...мразам слаби машки... Сакам кога ќе ме гушне да се изгубам ... И фаца која ќе умее да се трнсформира т.е. да знае да биде мил и сладок кога ќе треба и да биде вистински маж (како на ова суштество што моментално спие позади мене умее со поглед да ме разнежни и да ми влезе во срце, од друга страна свршувам кога ќе го видам во одело мххх ) затоа што кака што мразам слаби машки така воопшто не ме привлекуваат машки со бебешки фацички
Прво што приметувам се рамениците и рацете...Нормално, да не биде Рамбо, ама сепак...да си има по некое мускулче...И после начинот на кој што прави муабет...И карактерот обавезно....Обично сум добра на проценка дали е некој добар или не
Што најмногу ме привлекува кај мажите... пааа прво да кажам она што забележувам и што ме привлекува доколку ги запазува моите критериуми за физички напрво се забите,прстите и најмногу мразам мажи кои носат прстени Најмногу ќе ме привлече маж кој ќе има добро изградена личност, стабилен карактер, да биде независен во однос да не биде се` уште под на „мамичка фустанчето“ ... Да знае да цени,сака ... другото само по свое ќе си дојде ...
Мене искрено кај машко најмногу ме привлекува добар, цврст задник сум се забележала како манијачам .потоа сакам убави големи кафеави очи, убава насмевка и средена коса немора да е екстремно слаб такви не ни приметувам некако не ми личат на мажи а ниту набилдани,може да има мало стомаче ама не пивски стомак инаку до сега никогаш не ме привлекло машко со плави очи и плава коса,а незнам зошто може дека сум црна па по такви гледам и сите дечковци ми биле црни
па кај него најмногу ме привлекува муабетот...знае баш квалитетен муабет да направе а од изгледот очите,рацете,задникот
за физички да ме привлече хмммм само да не е дебел џоа слон или џоа комарец слаб,да не е приглуп и да не е плашив ко пи**а друго се се толерира па ако го красат квалитети како смисла за хумор,самодоверба во пакет со заводничка насмевка освоена сум
Интелегенција! Кога станува збор за машките, е загрозен вид во фаза на изумирање! Инаку, од физички изглед, дланките, брада онака кратка убава, очите,и да е висок, а не да ми е при срце ама до рамена
На прв поглет нормално ќе те привлече изгледот. Насмевката дефинитивно. Мора да биде созреан, да не се однесува ко дете Очите. И држењето и како оди дефинитивно... Мн ми е секси машко кога оди исправено, некако ко на писта да оди... Али тоа е се на прв поглед али ако не е интелегентен и добар, незнае како да ме заведе со зборови ништо од бизнисот
Косата, прво нешто што гледам обично сакам со косичка, слатки ми се, и да знае да ме насмее шарм,секако. СТАВ, тоа ми е премногу битно, оргиналност; копирање премногу ми пречи. Усните,телото,(сакам крупни високи машки) и памет,секако
ama ste prebirdziki... nikoja ne kaza deka ja privlekuva uspesno masko vo skoro site segmenti na zivotot...a toa e vistinata isto kao sto i nas maskite ne privlekuva takva zena
Отсекогаш ме привлекувале чудни мажи. Ни јас самата незнам зошто, но доколку во иста просторија се најдат 5 прекрасни машки неодоливи во секој поглед и 1 смотан тип на кој се живо му паѓа од раце, јас ќе земам да му се пуштам на смотаниот.