Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што најмногу ве привлекува кај мажите?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од mysterious, 26 јануари 2010.

1. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    1.шармот...ако има шарм не мора да е кузнај колку убав ...ке ме привлечи таков каков шо е...иако не е совршен според моите критериуми :)
    2.лицето ми е поважно од градбата на телото...ако има набилдано тело и грда фаца,џабе му е :puke:
    3.сакам големи усни :* ...ама можи да помини и без то :lol: ...само да не се скрозззз мали :!:
    4.стомачни и градни мускули :) и по некој трицепс ,бицепс можи да има :D
    5.облеката
    6.карактер-од типот на фраерче,ама не и користолубец,лицемерен,агресивен и лажго :shake:

толку е :) :?:

2. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Ми текна еден интересен извадок од интервју (го читав пред мнооогу години во едно странско списание за жени). Типката вака вика (парафразирам, де):
    Кога имав 20 години, имав околу 2 страници критериуми каков сакам да биде мојот партнер.
    Кога поминав 25, критериумите ми се преполовија.
    Кога поминав 30, ги намалив на реална бројка од десетина најважни.
    Кога поминав 35, „сфатив“ дека, всушност, се доволни 3.
    Сега, имам само еден- да биде машко :D

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  3. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Интелигенцијата и способноста за да прави асален муабет, пропратено со умешност да ме смее и да знае да послуша и сослуша :) Надворешен изглед пааа да личи на машко, мислам на тоа да биде со веќе оформено тело, висок, широк грб, силни раце ...мразам слаби машки... Сакам кога ќе ме гушне да се изгубам ... И фаца која ќе умее да се трнсформира т.е. да знае да биде мил и сладок кога ќе треба и да биде вистински маж (како на ова суштество што моментално спие позади мене :D умее со поглед да ме разнежни и да ми влезе во срце, од друга страна свршувам кога ќе го видам во одело мххх :inlove: ) затоа што кака што мразам слаби машки така воопшто не ме привлекуваат машки со бебешки фацички :drunk:

На bravegirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. pumpkin

pumpkin Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    119
    Прво што приметувам се рамениците и рацете...Нормално, да не биде Рамбо, ама сепак...да си има по некое мускулче...И после начинот на кој што прави муабет...И карактерот обавезно....Обично сум добра на проценка дали е некој добар или не :)

5. klaudija90

klaudija90 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    18
    Што најмногу ме привлекува кај мажите... пааа прво да кажам она што забележувам и што ме привлекува доколку ги запазува моите критериуми за физички напрво се забите,прстите и најмногу мразам мажи кои носат прстени :puke:
    Најмногу ќе ме привлече маж кој ќе има добро изградена личност, стабилен карактер, да биде независен во однос да не биде се` уште под на „мамичка фустанчето“ ... Да знае да цени,сака ... другото само по свое ќе си дојде ... :)

6. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Мене искрено кај машко најмногу ме привлекува добар, цврст задник :P сум се забележала како манијачам :$ .потоа сакам убави големи кафеави очи, убава насмевка и средена коса :P немора да е екстремно слаб такви не ни приметувам некако не ми личат на мажи а ниту набилдани,може да има мало стомаче ама не пивски стомак :lol:
    инаку до сега никогаш не ме привлекло машко со плави очи и плава коса,а незнам зошто :?: може дека сум црна па по такви гледам и сите дечковци ми биле црни :P

7. unforgiven

unforgiven Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    10
    очитеее насмевкатаа... телотооооо уф :$ :lol: :D

8. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Очите, рацете, мирисот, усните и секако без карактерот ништо не правиме :D

9. janie

janie Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3
    па кај него најмногу ме привлекува муабетот...знае баш квалитетен муабет да направе :D :inlove: а од изгледот очите,рацете,задникот :D

10. lady05

lady05 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    48
    1 карактерот
    2 фацата
    3 флизурчето
    4 телото
    :inlove:

11. bravegirl

bravegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    69
    за физички да ме привлече хмммм само да не е дебел џоа слон или џоа комарец слаб,да не е приглуп и да не е плашив ко пи**а друго се се толерира па ако го красат квалитети како смисла за хумор,самодоверба во пакет со заводничка насмевка освоена сум :lol: :lol: :lol:

12. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    во последно време машкоста ме привлекува кај машките со оглед на тоа дека се помалку мажи ја имаат

На Neytiri и parrot им се допаѓа ова.
  13. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    500
    Интелегенција! Кога станува збор за машките, е загрозен вид во фаза на изумирање!
    Инаку, од физички изглед, дланките, брада онака кратка убава, очите,и да е висок, а не да ми е при срце ама до рамена :)

14. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    прво што забележувам кај некое машко е очите. па потоа интелектот хаха па висината.

15. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    На прв поглет нормално ќе те привлече изгледот. Насмевката дефинитивно. Мора да биде созреан, да не се однесува ко дете :lol:
    Очите. И држењето и како оди дефинитивно... Мн ми е секси машко кога оди исправено, некако ко на писта да оди...
    Али тоа е се на прв поглед али ако не е интелегентен и добар, незнае како да ме заведе со зборови ништо од бизнисот ]:)

16. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    најмногу ме привлекува сармот премногу ми е секси кога некој маз е самоуверен и да е убав се разбира

17. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    87
    Косата, прво нешто што гледам :)
    обично сакам со косичка, слатки ми се, и да знае да ме насмее :)
    шарм,секако. СТАВ, тоа ми е премногу битно, оргиналност; копирање премногу ми пречи.
    Усните,телото,(сакам крупни високи машки) и памет,секако :)

18. Trikson

Trikson Нов член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    35
    ama ste prebirdziki... :lol:

nikoja ne kaza deka ja privlekuva uspesno masko vo skoro site segmenti na zivotot...a toa e vistinata isto kao sto i nas maskite ne privlekuva takva zena :*

19. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    Отсекогаш ме привлекувале чудни мажи. Ни јас самата незнам зошто, но доколку во иста просторија се најдат 5 прекрасни машки неодоливи во секој поглед и 1 смотан тип на кој се живо му паѓа од раце, јас ќе земам да му се пуштам на смотаниот. :D

20. MadHatter

MadHatter Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    30
    Интелегенцијата! :!:
    Физички изглед : устата, дланките, газето. :lol: