Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што најмногу ве привлекува кај мажите?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од mysterious, 26 јануари 2010.

1. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.985
    Допаѓања:
    4.768
    Насмевката!!!
    Да не е штица, да е малце подебеличок. И да не е глупав и да не лежи во кревет по цели денови... со нив иднина се нема :)

2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Во последно време гледам во задниците. :tmi:
    Не сериозно, многу сакам машки со добри газиња, стегнати :D

3. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Интелегенцијата и смислата за хумор. Не барам некој кој што ќе ми дрви на не знам си какви теми,ќе ми дава статистики за бројката на гладни во Африка пред 10 години и денес,не барам некој кој што е којзнае колку начитан и со сите 5ки,него едноставно сакам машко со кое што би можела да отворам муабет на најразлична тема,да има познавање од се` по малку и пред се` да биде доволно заинтересиран за нештата што се случуваат околу него! Смислата за хумор ми е исто доста битна ствар,не очекувам да биде тоа тип кој што ќе ме смее толку многу,што утредента ќе имам запалење на стомачните,него нормален смисол за хумор,тогаш кога е ПОТРЕБНО.

А,физички. Па,воглавном не сум многу пребирлива што се тиче тој надворешен изглед,ама ете,ме привлекуваат доста многу високи момци,со убави очи,веѓи и убави раце. Не знам зошто е ова последново со рацеве,ама фетиш ми се! :x Големи дланки и убави прсти. Добитна комбинација. :rock: Шармот е секако неизбежен и исто така да си има свој сопствен стил! Дали е рапер,рокер,металец,кул гај со кул цвикера или не знам уште што,воопшто не ме занима. :)

И за крај,зошто во нитуеден од моите бивши не можам да го пронајдам сето ова што го изнапишав? Потрагата е сеуште во тек. :rofl:

4. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Сакам машки со поголема тежина и висина од мојата, со тешка рака и со широк грб, а во исто време да има некој уметнички малку повлечен став. Сакам широка насмевка и малку згрбавен нос, сакам големи цврсти раце и разбушавена коса и едноставна облека.

5. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    да биде малку повисок од мене, не сакам кога машкото е повисоко повеќе од една глава од девојчето. да има кратка коса најмногу 3 цм :D да има темни очи . да нема впечатлив нос и уши (да не речам нословци и ушловци) да не биде слаб ама и да не биде дебел да има некоја рамнотежа тука :lol: да внимава на својот изглед и облека а најмногу на обувките т.е чисти да бидат :lol: и секако да биде без симптомите на сељак, да има смисла за хумор и да не биде мрза.

Ова беше опишување на моето либе со исклучок на дебелината (ко колче за домати е) али ќе го здебелам ко ќе се земиме :lol:

6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Смислата за хумор најмногу од се и очите,косата, задникот не мора да биде толку убав физички колку што е важно да има смисла за хумор, но сепак симпатичен да е :D

7. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    дефинитивно косата ако нема убава косичка малку подолга :emo: тогаш не ни го погледнувам.Ретко да ми се допадне некој со кратка коса
    бричен со машинка :D

8. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    насмевка... и дупчиња на образите кога се смее :$

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Најмногу ме привлекува насмевката, смислата за хумор. Ако знае да ме насмее тоа му е голем плус кај мене.
    Ме привлекуваат интелигентни мажи, кои знаат што сакаат и со кои можам да зборувам на различни теми.
    А во врска со физичкиот изглед сакам да е висок, да не е многу слаб и по можност да има полни усни и убави заби. :)

10. bornthisway

bornthisway Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    30
    Најмногу ме привлекуваат насмевката и цврстите, силни раце, а исто и дланките. Си се чудам на самата себе....

11. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Дефинитивно нивниот став и шарм, ако има некоја позитивна аура и е сигурен во неговите ставови, е паметен и има харизна- негова сум :)

12. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Си имам кажано јас што ме привлекува :D А денес ме привлекува тоа што си молчи :)

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Висината. :D Има дефицит на високи машки, или ние модерниве женски растеме многу големи, појма немам. Знам само дека кога ќе облечам штикли, ретко да се најде некој повисок од мене. :emo:

На второ место го ставам карактерот. Ако не е оупен мајндед, цивилизиран што би рекла, :D и ако нема смисла за хумор, тогаш веќе не ни ме интересира.

14. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    најмногу насмевката :) :)

На smiley-94 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Дефинитивно да има став и харизма :)

16. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Очите посебно и насмевката и секако стајлингот :D
    Ама секако се е до карактерот ама за физички изглед насмевката и очите и можеби косата :lol:

17. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    очите , насмевката и карактеротт... :D :D

18. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам машки со убави веѓи, НЕ чупани :puke: , туку убави, густи ( гајтан :lol: ) веѓи. И сакам да има крупни, мускулести раце и широки рамења :mm:

19. happynessss

happynessss Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    18
    Ме привлекуваат очите, насмевката, да знае да ме насмее, да е интелигентен за да можеме да комуницираме, сигурно нема само да се гледаме во очи :x , и да има машкост во вистинска смисла на зборот, кога ќе го видам сакам да ми заигра срцето :P
    и дефинитивно да има изградено став во животот и да знае што сака

20. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Физички - убава насмевка и црвсти машки раце :D и стомачни нема да е лошо....

Али за целосно да ме привлече и карактерно сум многу комплицирана (ко секое женско де). Незнам ни јас што точно. Да можам да си направам муабет, да не ми се лигави, да има цврст карактер, да знае да ме насмее....и така некако проработува привлечноста