Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што најмногу ве привлекува кај мажите?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од mysterious, 26 јануари 2010.

1. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Исто, исто! За насмевката нема мубет тука, јас ОБОЖАВАМ насмеани машки, онака да ти пренесат позитивна енергија со само една насмевка :) И на рацете обрнувам многу внимание, сакам машки со големи, цврсти дланки (ова затоа што јас имам огромни дланки и не сакам јас да го шетам него под рака туку тој мене :D ). Па уште и некое штосно часовниче ако имаат мх мх мх... А не дека и во задницата не се популувам малку :tmi: :tmi: :$ :$

Каркатерно најмногу ме привлекуваат амбициозни машки. Значи машки кои точно знаат што сакаат, и секогаш се расположени за повеќе. Ако ми дојде некој готован се што добива е од мама и тато, подобро воошто да не доаѓал. Занесени фаци какви што ги опишавме во симптоми of being a сељак во смисла на јаооооо маче ти знаеш ли кој сум јас мразам! Значи амбициозност, харизма, позитивност ми е исто многу битна (мрчатори не сакам, кои цел живот се со нешто незадоволни и му смета). Тие 3 работи ми се најбитни.

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  2. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Од физичка убавина најмногу ме привлекуваат очите и насмевката. :inlove: а и сакам убво мазно избричено лице, не сакам ни најмла брада некако ги прави постари и сериозни.

3. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Стилот и косата ^^
    И а да, газето. :D

4. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Би ме привлекол некој си шармер, со чудна харизма по можност некоја уметничка креативна душа. А физички сега би ме здрмал некој висок, црн, со дупчиња на лиценце од осмех и многу сакам дупчиња на брада. И да има машкост, кога ќе го погледнеш да дрма бре од маженственост и да го посакуваш секој момент.

На Neytiri, marama и Angelche им се допаѓа ова.
  5. Missy16

Missy16 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    17
    Па целокупниот изглед, на пример по некогаш да има двајца, едниот да е лепотан со се нај на него и некој си нормален обичен изглед да ме привлекува обичниот зошто некогаш со тој се чувствувам убаво во негова близина отколку со некој лепотан што ќе се чувствувам непријатно. Така да зависи некад сосема обратно кога како. :lol:

6. Lilly8

Lilly8 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    288
    Најпрво очите,насмевката и висината :D

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.654
    Допаѓања:
    22.357
    Сериозноста дефинитивно, дури малце може да граничи и со немтурлук...ама малце :lol: . Дечко што има одлична смисла за хумор, или постојано се смее можам да го замислам како другар, ништо повеќе

8. oceangirl

oceangirl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    70
    Многу работи треба за да ме привлече...
    за физички карактеристики на списокот се:

мора да има поглед кој инстантно магнетизира и хипнотизира...
    веѓи природни,совршена насмевка,изразено мажествени црти на лицето...
    кои одразуваат добра симетрија..
    да има густа коса,правилен нос...
    телото мора да е атлетски градено и депилирано,со изразено широки раменици,
    одлично обликувано мускулесто торзо...и цврст задник...
    правилни нозе...висина над 187...
    освен целосно што треба да ми биде убав,треба да поседува шарм и харизматичност...

а карактерно...
    зборот интелигенција да биде основен синоним и асоцијација за оваа личност...
    високо образован....креативен и инвентивен...
    културен,префинет со одлични манири,индивидуалист,човек од акција...и иницијатива за постојана промена и надградба...на сите полиња во животот...
    да поседува искучителна амбициозност..
    авантурист,реалист,практичен а и многу многу романтичен,...
    со изразена смисла за хумор...
    човек од принципи и со цврст карактер...кој е имун на туѓи влијанија...
    да поседува смиреност и позитивна релаксирачка енергија...
    во основа треба да е многу добра личност...
    и last but not least important...
    да може да се справи со мене :tmi:
    :D

9. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    газот и рамената :x
    тоа ме привлече најмногу на сегашниот :inlove:

10. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Искрено поима немам, бидејќи од она што имам зацртано како тип на машко што јас сакам, темна коса, светли очи, темен тен дрн дрн, што го имав, во моментов имам нешто што никогаш не сакав, сосема спротивното плавуша машко, а јас сум баш темна коса, темен тен, темни очи, комбинација лудница ццц.
    Има нешто ко магнет што ме привлекува кај одредени машки и не знам што е тоа, не е дотолку физички нешто, не е нити некаква интелегенција, бидејќи е некаква си енергија што ја чувствувам од старт и само кога ја чувствувам дознавам тогаш за сите работи што човекот ги има и фала богу не грешам дека има и повеќе од некаква си убава енергија.
    Така што веројатно сум ко некој забеган човек од некое хипи време кој без да знае се движи кон луѓето според нивните аури или што годе да се тие ствари што те привлекуваат кон некој.
    Насмевка и очи, главно тоа е тоа преку што се пренесува тоа што се пренесува што и да е, а што мене ме привлекува ненормално многу. Тоа е стартот де.
    А по таа базична привлечност тогаш веќе раменици, врат, задник, раце, ово-оно све потоа :D све вришти на тоа што вришти :$

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  11. k.r.i.s.t.i

k.r.i.s.t.i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    50
    Добро градено спортско тело, може веднаш да ми падне во очи, ама не е секогаш пресудно, сепак може и некоја ситница, некоја мала црта да ми го привлече вниманието, а после пресуден е карактерот, и обожавам дечки со истакнати задници!

[mod-kirilica:1zc5l99t][/mod-kirilica:1zc5l99t]

12. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Кога станува збор за физички изглед секогаш, и тоа го сфатив дури пред некое време се силни цврсти машки раце. :wasntme: Убава насмевка, шармантна и не гласна та до Водно да го чујат.

Карактерно гледано ме привлекуваат мажи кои имаат слични интереси на моите, тогаш ми се разгорува страста и кон темата и кон личноста. Кога гледам дека не е папучарско лигле, а сепак романтичен, односно да си ја знае границата од папучар до романтичар, која е и те како тенка.
    Карактер кој е силен, исто како и него, човек кој може да разбуди насмевка на моето лице, но да не е зае*нт, па да не можам да водам сериозен разговор со него.
    Личност со која можам да се осеќам сигурно и заштитено, во однос кој е искрен и доволно цврст за труд.

Се на се, комплицирана ситуација, комплицирани желби. Си пружам рака сама на себе што ваквата личност е пронајдена. :D

На seksi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. LadyGodiva

LadyGodiva Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    Покрај тие основните да речам :D ептен в очи ми паѓат рацете :$

14. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Насмевка, раце :wasntme: :)

15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.766
    Не знам што ме привлекува, ама мора да има нешто посебно, некоја харизма и чудна убавина.
    Што би рекол еден другар- сакам да го гледам како бурек со месо и едвај да чекам да го изедам. :$

16. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Конечно некој да ја спомне енергијата и аурата што придонесува за привлекување меѓу половите. Одлично.

@ Oceangirl - Знам дека на темава се пишува за индивидуални вкусови ама ... Господ нека ти е на помош со тие критериуми

На stewart и zhap4e им се допаѓа ова.
  17. unlucky

unlucky Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    80
    Телото (мислам на убаво градено тело, и рамеењаа), и дефинитивно очите ( погледот ) мммммммммммммммммммм :D

18. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Хмм... Телото (набилдано да е) :lol:
    Косата!
    Очите и усните... (топ 3)
    Инаку приметувам и најмал детаљ кај луѓето и понекогаш не обрнувам внимание на тоа што зборуваат. :$

19. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Послатки ми се пониските машки :lol: такви, фраерчиња :$
    Очињата-светли
    Убава уста
    И најбитното УБАВ ГЛАС :$
    Можам да се заљубам во некого само поради гласот :lol:

20. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Висината (да е висок,не само оти ја сум висока,туку отсекогаш сум сакала високи машки)
    Телото - па не барам некој најбилдан или којзнае што..нормален да е..
    Насмевка
    Харизма, и карактер
    и најбитно - погледот :inlove: ..машко одма можам да оценам според погледот