Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што најмногу ве привлекува кај мажите?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од mysterious, 26 јануари 2010.

1. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    До пред некое време не знаев што ме привлекува точно, се до дека не сфатив дека ме привлекуваат смеѓи машки. 99% од мажите со смеѓа коса ми се попривлечни од оние црните, и Петко ми е смеѓ можеби затоа толку си го сакам :rofl:

Ме привлекуваат и очите, сакам мажи со убави очи и убава конструкција на телото. Не сакам бејби-фејс и слаби,жгуљви мажи (ко оној Кико од Идол) ми личат на деца, а не на мажи. Сакам силен, голем маж покрај кој би се чуствувала сигурно, а не некое жгуљаво детише наместо тој мене да ми пружа сигурност јас него да му го пружам тоа. За мене мажот не е маж ако неможе без проблем да ме крене без проблем во раце :lol: .

Значи косата, очите, конструкцијата на телото и да не заборавам забите, убави правилни бели заби кои се кријат во некоја убава полна уста 8) .

П.с. И мажите со брада ми се поубави од оние мазните, повторно заради она бејби-фејс :$ .

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Па што знам... различно секаде! Единствен совршен маж за мене е Федерер, во секој поглед. Кај некои ми се допаѓаат очите, кај некои телото, облеката, начинот на зборување... А кај некој ете и да нема никакви физички квалитети може да ме привлече харизмата, гласот, моќта, талентот,,, зависи што е. Ама нешто мора да има! ;)

3. nikolika

nikolika Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    11
    И јас не сакам бејби фејс слабички дечиња и мислам дека машко што не води сметка за мускулите и физичката активност не е машко и не сакам мазно лице кај него. Инаку најважен е карактерот, машкоста, моќта, авторитетот, да е силен, фраер (уште ако е светол, не плав туку светло смеѓ тоа е плус) гласот нормално е длабок машки не тенок . И може чудно да ви биде ама јас не сакам ни машко со полни усни што знам тоа женски ми е некако нормални може полни НИКАКО доста се моиве полни. А и не сакам баш впечатлива боја на очи и крупни очи не сакам тоа ми е ептен женствено а и детски знае да делува. И не сакам насмеани стално, расцерекани, чашитки и... ај доста е пребирлива сум многу знам

4. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Порано сигурно одговорот ќе паднеше на очите или погледот мојот бивши имаше баш онаков сексоповикателен мачорски поглед зад зелените очи + насмевка со убаво подредени запчиња + предница и задница која ветува - ова нема да го дообјаснувам бидејќи сум го студирала исцрпно :geek: + убава форма на дланки = скоро совршен примерок.
    Сега откако станав помудра :lol: , добро де може и не - гласам за ставот сакам маж кој има став кој чекори како да го поседува секое парче под сопствените стапала, кој е полн со самодоверба и знае што сака. Харизматичен и помалку арогантен и циничен стимулатор за вијуги и склон кон моногамен разврат во мултипликативен континуитет. Многу сакам да, ама кој тоа лаже дека скромноста е доблест, :wasntme: ?! Јас велам ако сака некој нешто Бог нека му даде кој не сака ништо ништо и да не добива кој не го цени она што го има ќе го изгуби енд соу он.
    Ваков мадафака алфа мажјак сакам јас, само во домашна арена на рунди ќе има често изедначен резултат важно шоуто ќе тече и не ќе е тажно ]:) .

На Neytiri и LivingGlam им се допаѓа ова.
  5. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Кратко и јасно на рв поглед ме привлекуваат очите и фацата (ако подобро го запознам секако и душата) :hai:

6. loly89

loly89 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    74
    На прв поглед очите и устата, потоа го гледам начинот на однесување

7. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Седам на страна и ако ми се допаѓа однесувањето тогаш гледам во забите , па очите и телото :D

8. La.n.a

La.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    Ќе да е движењето.
    Да не се клати како да го удрила кола од лева страна, туку да оди нормално, мажествено и да има став брате. Да зрачи со самодоверба и позитивна енергија, да поседува поглед од кој што би ми се вкочанило цело тело. 8)

Потоа доаѓа гласот, сакам груб глас, влијателен и моќен, баш машки. Насмевката - убави заби, по можност дупчиња на образите, секси ми е, не можам да си помогнам. :angel:

Две глави повисок од мене, стегнат и силен, физички активен, со не многу развиени бицепси, трицепси, гради и слични ствари, сакам кога ќе облече маичка да не се плашам да не му пукне во секој моменат. :D

Значи, средина некоја.

И тоа е, од прилика. :D

9. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Прво лицето онака да ми биде убав,а така си загледувам и како оди :rofl: :rofl: :rofl:
    хахахахахах ме привлекува одот(после убавината :rofl: )

10. Lina92

Lina92 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    30
    најмногу ме привлекува кај маските нацинот на однесување :) и секако да е згоден и симпатичен

11. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    најверојатно џебот ... хахахахаха :P

На crazylady, MoreNa-22 и Lilit им се допаѓа ова.
  12. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    па на прв поглед ги забележувам очите и мора да биде висок пошто сум јас да можам да си носам и штикли а да не бидам пониска од него е после мора да биде добар и во никој случај љубоморен ме иритираат таквите

13. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам широки рамења и добар газ. :$ Тоа најпрво приметувам :)

14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Па очите прво ги забележувам плави очи ме заслепуваат многу :inlove: :inlove: да има смисла за хумор да биде романтичен , да има црна коса,да биде повисок од мене да има шарм и харизма, убаво да мириса, да биде богат :lol: :lol: и многу ме палат машки што носат црвена облека. :lol: :lol: да знае да готви и.т.н.
    луда сум знам :lol:

Сакам маж во вистинска смисла на зборот а не бебе ;)

15. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Прво нешто што приметувам кај машко се рацете. Многу сакам убаво дефинирани, и негувани машки раце. И да е најубав на свет, ако му се прстите како ќебапи, или предолги како шпагети, или пак има многу груби раце.....џабе е се. :| Многу брзо ги забележувам очите, и погледот.

А најмногу може да ме привлече парфемот. Не се вртам многу по убави дечковци, но секогаш се вртам по убав машки парфем :)

На Neytiri и crazylady им се допаѓа ова.
  16. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Коса , очи , понашање према женско , према другари , хобија.. :) :)

17. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457

Не сакам детска фаца ама го сакам онај детски шарм, не знам како да објаснам :^) Како Џош Хартнет што има фацка пример :)

18. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457

Не сакам детска фаца ама го сакам онај детски шарм, не знам како да објаснам :^) Како Џош Хартнет што има фацка пример :)

19. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Прво нешто се рацете, сакам добро обликувани и негувани раце, и парфемот оффф лелеле, да ме полудува со парфемот сакамм

20. Miss-dior

Miss-dior Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    126
    Хммм па најпрво каков поглед има,насмевката можеби и малце чудно и ке се изнасмеете на тоа што ќе ви го кажам:што обувки носи :rofl: сакам машки што поспортски се носат и ако не ми е по кееф м исе руши филмот одма 8)