Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што најмногу ве привлекува кај мажите?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од mysterious, 26 јануари 2010.

1. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Креативноста. Физичката убавина. Стилот.

2. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    погледот, насмевката, мора да биде духовит да ме смее многу, мора да мириса убаво(машки парфеми :inlove: )истотака сакам да е повисок од мене и да не е дебел :$ :) ...

3. TrueReligion

TrueReligion Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    175
    Морам да признаам-дефинитивно начинот на облекување на прв поглед ме удира.....Да дадам конкретен пример од еден дечко-избледени фармерки,бела мајца и карирана кошула(која удира на розево или зелено) и бели патики.Згора на се,ако знае да се носи со тоа,одлично...Не дека сите машки треба така да се облекуваат,но ми се допаѓа тој да речам лежерен стил.....И,физичкиот изглед ми е доста битен(не е битно дали ќе биде црн или плав,ако изгледа супер нема проблем....Но веќе натака,ако муабетот не ми се допаѓа и ако звучи глупаво,ништо од тоа не вреди и не работи кај мене.....И да надополнам парфемот,затоа што обожавам машки парфеми,толку што понекогаш користам...hahah :D

4. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Очите и насмевката...всушност тоа ме привлекува кај секој човек :)

5. Ruza.Ruzica

Ruza.Ruzica Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    24
    На изгледот ме привлекуваат убави очиња така нежно да ме гледа да ме пали коа е тажен :$ Убави полни усни, меки.И рацете многу ме привлекуваат добро оформени раце така силен да ми е ама не премногу :D

6. Sunlight

Sunlight Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    39
    Насмевката на прво место, убавиот мирис и сакам многу кратко ишишани :mm:

7. dankee

dankee Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    772
    Најмногу ме привлекува физичкиот изглед :$ значи неможам да оделам некој дел кој посебно ме преивлекува ,за да бидам со некој мора целосно да ме привлекува но велат -убавината привлекува,карактерот задржува- 8)

8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Прво нешто кај маж приметувам висина, зјапам во високи момци, може да помине и убав понизок маж не верувам дека би го забележала.
    А веќе кај високите кога сме го сакам оној поглед, секси поглед со поткрената веѓа и една убава машка насмевка која е доволна да ме стопи и да ми заигра вилицата, колената да ми се затресат и срцето вулкански да проработи :D
    Секако да е маженствен никогаш не сум загледувала бејби фејс. И да, да има силна рака. Сериозно приметувам убава рака и раменици :lol:
    Е ова е идеален маж за мене на прв поглед, али најчесто идеалата опаѓа откако ќе го запознаеш ]:)

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  9. House95

House95 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    28

Иста сум ...Ама задникот обавезно се погледнува :D

10. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.574
    дефинитивно физичкиот изглед го приметувам најпрво, смеѓа косичка зелени или плави очи и како што кажа росонерка убаво оформени раце, а потоа следува задникот :D сите со кои излегував беа нешто во овој стил ама има вистина во тоа убавината привлекува а карактерот задржува повеќето беа нафурани, но на крај сепак си го најдов тоа што си го сакав и физички и карактерно ;)

11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сакам машко со убав глас тоа ми е еден вид слабост. Најмногу ме привлекуваат големи усни :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

12. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    кратко ишишаната косичка, бутовите, а наајвеќе рацете такви убави гооолемии машки :rofl:

13. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Да има гз, не да биде ко со тепсија манат, да е малку, не претерано развиен :inlove:

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Во последно време многу ми се допаѓаат машки со прстени, многу убаво ми делува. :lol: На палец, посебно. :wasntme:

15. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Физичкиот изглед :lol:
    Да е развиен, со мускулчиња, да има малку газ, а не ко штица да изгледа одпозади...

16. Bloom

Bloom Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    40
    Од физички аспект. Прво погледот, начинот на кој ме гледа. Не може да ме привлече некој без да осетам хемија помеѓу нас, или да биде барем шармантен. Потоа - грбот. Ништо не сакам повеќе од убав грб, ништо. Повеќе сакам да е маженствен отколку бејби фејс. Парфемот. Ахх. А и полна уста не е на одмет. :lol:

Карактерно. Не барам многу - само да ме ислуша кога ми е потребно, да прави да се чувствувам сакана, заштитена. Амбициозен, да има свој став.

17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Паѓам на висина (над 185 па и повеќе), ме привлекуваат убави, машки, дланки, односно раце, а дури сега сфатив дека пеперутките прават тешка drum n' bass журка кога дотичниот има неверојатно длабок и секси глас.
    Ма какви пеперутки....одма се....
    правам воденица
    :D

18. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Хемија-ако нема искрички меѓу нас, дечкото може да е и Џони Деп( :inlove: )па пак да не ми се свиѓа...Освен хемијата, многу ме привлекува смислата за хумор, кафеави очи(друга боја не прифаќам :lol: ), малку или малце повеќе развиен и секако слатко газе :inlove: :P

19. vanna

vanna Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    1.641
    Интелектот. 8)

20. QueenB

QueenB Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    49
    Очите, толку многу можат да ми кажат за него, што до сега тешко кога сум се излажала :)