Што најмногу ве привлекува кај мажите?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од mysterious, 26 јануари 2010.

1. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Креативноста. Физичката убавина. Стилот.

2. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    погледот, насмевката, мора да биде духовит да ме смее многу, мора да мириса убаво(машки парфеми :inlove: )истотака сакам да е повисок од мене и да не е дебел :$ :) ...

3. TrueReligion

TrueReligion Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    175
    Морам да признаам-дефинитивно начинот на облекување на прв поглед ме удира.....Да дадам конкретен пример од еден дечко-избледени фармерки,бела мајца и карирана кошула(која удира на розево или зелено) и бели патики.Згора на се,ако знае да се носи со тоа,одлично...Не дека сите машки треба така да се облекуваат,но ми се допаѓа тој да речам лежерен стил.....И,физичкиот изглед ми е доста битен(не е битно дали ќе биде црн или плав,ако изгледа супер нема проблем....Но веќе натака,ако муабетот не ми се допаѓа и ако звучи глупаво,ништо од тоа не вреди и не работи кај мене.....И да надополнам парфемот,затоа што обожавам машки парфеми,толку што понекогаш користам...hahah :D

4. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Очите и насмевката...всушност тоа ме привлекува кај секој човек :)

5. Ruza.Ruzica

Ruza.Ruzica Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    24
    На изгледот ме привлекуваат убави очиња така нежно да ме гледа да ме пали коа е тажен :$ Убави полни усни, меки.И рацете многу ме привлекуваат добро оформени раце така силен да ми е ама не премногу :D

6. Sunlight

Sunlight Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    39
    Насмевката на прво место, убавиот мирис и сакам многу кратко ишишани :mm:

7. dankee

dankee Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    772
    Најмногу ме привлекува физичкиот изглед :$ значи неможам да оделам некој дел кој посебно ме преивлекува ,за да бидам со некој мора целосно да ме привлекува но велат -убавината привлекува,карактерот задржува- 8)

8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Прво нешто кај маж приметувам висина, зјапам во високи момци, може да помине и убав понизок маж не верувам дека би го забележала.
    А веќе кај високите кога сме го сакам оној поглед, секси поглед со поткрената веѓа и една убава машка насмевка која е доволна да ме стопи и да ми заигра вилицата, колената да ми се затресат и срцето вулкански да проработи :D
    Секако да е маженствен никогаш не сум загледувала бејби фејс. И да, да има силна рака. Сериозно приметувам убава рака и раменици :lol:
    Е ова е идеален маж за мене на прв поглед, али најчесто идеалата опаѓа откако ќе го запознаеш ]:)

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  9. House95

House95 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    28

Иста сум ...Ама задникот обавезно се погледнува :D

10. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.693
    Допаѓања:
    8.644
    дефинитивно физичкиот изглед го приметувам најпрво, смеѓа косичка зелени или плави очи и како што кажа росонерка убаво оформени раце, а потоа следува задникот :D сите со кои излегував беа нешто во овој стил ама има вистина во тоа убавината привлекува а карактерот задржува повеќето беа нафурани, но на крај сепак си го најдов тоа што си го сакав и физички и карактерно ;)

11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сакам машко со убав глас тоа ми е еден вид слабост. Најмногу ме привлекуваат големи усни :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

12. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.672
    кратко ишишаната косичка, бутовите, а наајвеќе рацете такви убави гооолемии машки :rofl:

13. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Да има гз, не да биде ко со тепсија манат, да е малку, не претерано развиен :inlove:

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Во последно време многу ми се допаѓаат машки со прстени, многу убаво ми делува. :lol: На палец, посебно. :wasntme:

15. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Физичкиот изглед :lol:
    Да е развиен, со мускулчиња, да има малку газ, а не ко штица да изгледа одпозади...

16. Bloom

Bloom Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    40
    Од физички аспект. Прво погледот, начинот на кој ме гледа. Не може да ме привлече некој без да осетам хемија помеѓу нас, или да биде барем шармантен. Потоа - грбот. Ништо не сакам повеќе од убав грб, ништо. Повеќе сакам да е маженствен отколку бејби фејс. Парфемот. Ахх. А и полна уста не е на одмет. :lol:

Карактерно. Не барам многу - само да ме ислуша кога ми е потребно, да прави да се чувствувам сакана, заштитена. Амбициозен, да има свој став.

17. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Паѓам на висина (над 185 па и повеќе), ме привлекуваат убави, машки, дланки, односно раце, а дури сега сфатив дека пеперутките прават тешка drum n' bass журка кога дотичниот има неверојатно длабок и секси глас.
    Ма какви пеперутки....одма се....
    правам воденица
    :D

18. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Хемија-ако нема искрички меѓу нас, дечкото може да е и Џони Деп( :inlove: )па пак да не ми се свиѓа...Освен хемијата, многу ме привлекува смислата за хумор, кафеави очи(друга боја не прифаќам :lol: ), малку или малце повеќе развиен и секако слатко газе :inlove: :P

19. vanna

vanna Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    1.642
    Интелектот. 8)

20. QueenB

QueenB Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    49
    Очите, толку многу можат да ми кажат за него, што до сега тешко кога сум се излажала :)