Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што најмногу ве привлекува кај мажите?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од mysterious, 26 јануари 2010.

1. GlamorousGirl

GlamorousGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    101
    Физички изглед. Најпрво косичката :$ ,па ставот, стилот.. Очите никогаш не ги приметувам :^)
    Во четврто одделение детето што си го меркав (овој беше осмо :wasntme: ) во гужва кога излегувавме од школо си го познавав по патиките :lol:

2. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    764
    Косата, усните и бицепсите. Тие три работи први ми паѓаат во око. (да не бидат погрешно сфатена за бицепсите, не дека сакам билдери туку убаво оформен мускул на раката) :angel:

3. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Перфектно дефинирани стомачни, очите, косата....ммм :)

4. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    161
    Најмногу ме привлекува косата, очите, усните .... Али секако многу ми е важен и карактерот... Па можам да кажам и најважен ;)

5. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Косата,усните,стомачи(не мора да се големи,но да си има малце),и најповеќе ме привлекува,да има убаво секси газе :rofl:

6. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Не сум повеќе тиква зелена да паѓам на такви и такви очи, коса, усни...
    Џабе ми е се' ако дотичниот нема грам мозок, почитување, разбирање и осет за работите.
    Ама додека се освестив, колку пати удрив со главата во ѕид :!:

7. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Прво нешто што забележувам кај машко е очите, косата и дланките. секако и висината. :)

8. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Хм ... Најпрво ме привлекува физичкиот изглед. Очите, косата, усните. :$
    Второ, начниот на однесување со девојки. Нежен, груб, почитува или не.
    Трето, ме привлекува стилот на облеката. Што носи, како комбинира, меша ли стилови или не. :)

Во главно, тоа. :*

9. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Значи најмногу,најмногу ме привлекува убав,длабок машки глас онака баш кога ќе прозбори коленцава да ми се затресат :$
    Убави дланки,очи и насмевка...И заклучок,јас гледам само во горниот дел од маживе :^)
    А,кога по ѓаволите ќе погледнам надолу,м? На 40? |( Ова мора да се среди,не не :D

10. Ket.Rin

Ket.Rin Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    970
    Најмногу се палам на долга коса (која не му стои на секого), убави големи мушки дланки, насмевка до негде...Сепак и да ги има сите карактеристики на кои се палам, ако го нема "тоа нешто" во него, џабе е се.

11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Убаво тело и убави очи а што се однесува до карактерните особини не знам зошто но ме привлекуваат машки кои се наизглед агресивни а всушност романтични но во граници на нормалата.Секако сакам паметни машки не некој со кога не можеш да направеш два реда муабет.

12. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    мене самодовербата, мислам дека нема нешто посекси од пристоен, самоуверен маж.

13. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    109
    Маженственост , насмевка , елегантен ..

14. RodenaSoGreska

RodenaSoGreska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    49
    Очињата... 8)

15. mace1

mace1 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    178
    карактерот и начинот на облекување

16. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Да знае да ме насмее..е тоа најмногу ме привлекува...цело време да е насмеан а не како некој намќор да ми кмиши !

17. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Да е интелигентен, да не е некое ептен романтичарско лигле, да има јак став, да знае да покаже дрскост и сериозност, да не можам да си играм со него како сакам, не ми е тоа веќе интересно, и да знае да ме насмее :)
    И најверојатно да е музичар, со оглед на тоа дека сите до сега што сум ги сретнала и ми се свиѓале се музичари. :)
    Вака, физички, да има подолга косичка (читај не шишка, туку долга коса ), да е висок и слаб нели и прстите. Да има дооолги прсти :$

18. lucky-girl

lucky-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    прво,очите,насмевката,гласот,а потоа целиот лик и изглед на момчето.а и важно ми е да биде забавен и фин,а не во друшто да молчи секој да го зафркава :?: ...сепак сметам дека ако во нечиви очи се заљубиш-НЕМА БЕГАЊЕ! ама ако :lol: :* :inlove:

19. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Не знам зошто темава е ставена овде. Anyways..

Очите секогаш прво ги забележувам. Не мора да се најубави, ама погледот, гримасите, начинот на кој (ме) гледа знаат да ме фрлат на земја. :lol: Тоа е првото нешто што го забележувам.
    После тоа, НАЈБИТНО нешто ми е, да е културен, добро да се однесува. Одвратни ми се машки кои за да се направат фраери понижуваат се и сешто. Бегам подалеку од нив.
    И на крај, сакам да е забавен, друштвен, да има смисла за хумор..

Се на се, физичкиот изглед го ставам на крај. Нормално, ако има дечкото шарм, харизма, може да те освои без да биде фешнмодел.

20. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Прво нешто што ме влече е насмевката!
    Се извинувам за оф-топик.. Така ме „ќари“ дечко ми. Ми пријде, ми се насмевна и јас „паднав на гз“ |(

Па интелегенција, карактер и речник-не планирам да седам со некој што незнае да поврзе два три збора и да состави реченица или пак да ми збори само за компјутерски игри.
    И на крај дури физичкиот изглед.
    Доколку некој маж ги поседува сите овие работи, тогаш тој е идеалниот за мене. :)
    на пример дотичниот мој. Многу си го сакам :inlove: