Што најмногу ве привлекува кај мажите?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од mysterious, 26 јануари 2010.

1. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Ведар, искрен дух, уметничка душа.... Кога е детинест, а сепак сериозен... 8)
    Интелект, спакувано во складно тело (не мора да е Аполон), смисла за хумор и музикалност! ;)

Тапа се мажи што немаат чувство за музика, забава и смеа. :mrgreen:

2. barbiegirl

barbiegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    49
    хахаха како се вика, од твоја уста во Божји уши!!!! :D :D

3. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    891
    Најмногу сакам убави заби и да биде така строен,висок ама не многу и со сироки раменици,не сакам кога машкото има такви спуштени раменици,и не сакам набилдани само така да му се отцртани мускулите.Тоа е за физичкиот изглед,ама ако не ме освои со муабет се друго паѓа во вода

4. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Начинот на кој заведува!!!Убавината е во првиот впечаток :!:

5. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    115
    Хмм.. паа кај мажите :D
    значи прво шо ме привлекува се Забите и Очите :oops:
    Потоа телото && Карактерот исто така !! :)

6. kristin4e

kristin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    122
    Да,да! Ништо од него ако нема чувство за ритам и добри комуникациски способности... :Down:

7. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    681
    Visok,temen(crn,smedj),Krupen(za mene ne e maz ispod 90 kg),vaterpolo gradi (znaci sifonjer)...
    Sarmanten,sramezliv,sladok,duhovit i pozitiven....
    Domacin,intelegenten,dobar tatko....
    Se ova si imam osven prviot red :lol: maz mi e slab iako e visok,smedj i ima dobro MANEKENSKO telo!

8. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Бејбикети ако најдеш ваков давај го наваму ке ми послуже и тоа ногу :lol: :lol:

9. kalinaka

kalinaka Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.073
    Најпрво што заприметувам кај машките се рамениците, обожавам мажи со широки раменици, и не сакам баш слабички, сакам кога ке ме гушне да се чуствувам сигурно, мажествен, не ги сакам оние натинтрани што повеке личат на девојки... ма сакам вистински маж :D Во комбинација со шарм, харизма, култура и интелегенција... ПРЕКРАСНО...... ммммммммммм

Сите викаме дека најважен ни е карактерот и ништо друго...
    А дали би ве привлекол маж што е прмногу добар, интелегентен, културен, а сепак физички воопшто не привлечен, да не речам грд :D ?

На Rose96 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    681
    Auuuuuuuu VIDI JA TI NEA...
    Citaj ubavo...se ova gore navedeno e maz mi osven delot so 90 kg i vaterpolo gradi....
    I so sakas maz mi da ti go pustam??????????????Auuuuu toa ne biva!!!!! :lol: :lol:
    Ne za drugo tuku ne nudis nisto za vozvrat! :lol: :lol:

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    црн - висок - згоден - неопходен :lol: во одкос на изгледот, ама сега има исклучоци од правилово....аааа да и сакам таква детска фацичка да има мило лице....несакам билдери,келјави глави,тетоважи :mrgreen:
    и за карактер дефинитивно да знае да направи муабет и да ме насмее......и да може да ме свати и издржи затоа што си признавам тежок карактер си имам хахахахаххаха :D
    ииииииииии сакам да знае да игра убаво и да се забавува :up:
    ете што убаво си го опишав...ако се пронајде некој во описов нека ми се јави хахахахахаххахах

12. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    571
    a jas pak za razlika od tebe koleske,odma gi zabelezuvam tie razbacani so kelavi glavi :D pogledot sam mi se lepi za niv :D ama voobicaeno ne sum zapocnuvala vrski so takvi deka mnogu cesto se napadni ili plitki :roll:

13. kristin4e

kristin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    122
    Леле,bejbyketi...Ист маж ми овој од описов. :lol: Висок,темен со широко торзо...Ама вака како тргнал да јаде и да се поправа ми е страв да не стане двокрилен(шифоњер) :lol: :lol: :lol:

14. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    681
    Ako e ist vakov maz ti...ni pod razno nemoj da em vikas na gosti :lol: :lol: :lol:
    Se zezam!
    Nemoj da mu branis na deckoto da jade kolku sto mu se jade....Na maskite im stoi da se krupni!

15. kristin4e

kristin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    122
    Cекако дека си добредојдена кај мене babykety...Ама маж ми кога не е дома... :lol: :lol: :lol:
    Инаку незнам кафето како ќе го испијам!? :lol: :lol: :lol: На штрек цело време.. :worried:hock: :o :worried:hock:

Да се вратам сега на темава...Најмногу од се ме привлекува топла насмевка,нежно срце и цврста рака...Знаете што сакам да кажам...Да не должам и да не ширам многуууу... ;)

16. Braveheart

Braveheart Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    609
    Допаѓања:
    95
    Долга коса кај машко и неодолив шарм ми се прав афродизијак, а плус и ако знае да ми отсвири нешто-тогаш ќе биде ептен интересно :twisted: :lol:

17. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Ми помогна да се изразам на темава. :up: :D
    И нејќам плавуши :)

18. akaterina

akaterina Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    interesno prasanje..u globala kaj mazite sekogas me privlekuvaat negovite oci i nasmevkata...t.e. zabite...sakam maz so ubavi zabi. Toa e ona sto sakam da go poseduva mojot covek..megutoa se slucuvaat cudni rabota i te privlekuva nesto sosema drugo...na pr.musklulest zgoden tip,sportist koj nikogas en se smee,a e tolku mil i drag koga pravi muabet...:))позз

19. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Јас црни не сакам , не дека мора да биде плав ама да не е црно ко ноќ, многу сакам високи ама никако слаби, јас сакам кога е над мене да го осетам :D а кога ке ме гушне да се изгубам во него :D :D :D

20. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    621
    Па јас ти го барам со се делот од 90 кила :lol: :lol: не сакам слаби мази. Не се секирај :lol: