Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што најмногу ве привлекува кај мажите?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од mysterious, 26 јануари 2010.

1. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Ја најпрво гледам какви очи има и дали е висок или е низок..Каково тело има (има ли мускили, стомачни :$ ) ..Па потоа како се понаша..Нз тоа..:D

2. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Пред се го забележувам физичкиот изглед (лице, тело), карактерот, но сепак постои плус некој икс фактор кој е пресуден за привлечноста. Според мене тоа е најважно :)

3. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Во последно време многу имам заприметено дека сакам машки со негувани дланки :tmi: да, да добро прочитавте. Обожавам кога ќе допрам машко за дланките и тие се мазни, неискпукани :inlove: . Јас сум си опседната со рацете, секој ден барем по 3 пари си ставам крем и многу си ги негувам, а ретко е да најдам машко со такви дланки јас како што сакам. Друго, за привлекување мора да има ставено некој добар парфем аууу :inlove: . Исто не сакам влакнести мажи :puke: колку помалце влакна толку подобро. А НАЈМНОГУ ме привлекуваат полни, големи усни :* шлап

4. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    погледот и насмевката

5. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
    да е висок , ме привлекуваат добро обликувани раце, прво нив ги гледам.. е после уста, заби, очи. и понашањето секако. :)

6. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Мене кога ќе видам машко со брадичка што убаво му прилега на формата на лицето, а воедно светли очи во комбинација со темна коса ми е доста привлечно. Исто така ме привлекува нежно, а мажествено лице. Ретко да кажам дека ме привлекува машко со добро тело, ако не е во фацата добар, т.е телото не ми игра толкава голема улога колку насмевката или пак бојата на гласот.
    И да не должам многу ете како приближно изгледаат луѓе кои може дека се каже дека ме привлекуваат.

Покрај надворешниот изглед ме привлекува и интелигенција и ако едно машко ја нема или е сведена на минимум колку и да ми се допаѓа ми станува моментално одбивен и никогаш не би можела да гледам празноглав човек како привлечен. Сета таа атракција исчезнува доколку тој според мене привлечен човек не знае да сврзи 2-3 збора.
    Нормално, има и исклучоци, може да ми биде привлечно и нешто друго сосема спротивно од ова, но сеуште не сум сигурна што точно ме привлекува кај луѓе кои не изгледаат приближно вака. :D

Прикачени фајлови:

• ian james.jpg
      ian james.jpg
      Големина на фајлот:
      99,3 KB
      Прегледи:
      147
    На anneyy и pupi.girl им се допаѓа ова.
  7. stefi556

stefi556 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    362
    Очите...... и усните... :inlove: :inlove:

8. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Од физичкиот изглед прво очите, не за џабе се вели „Очите се огледало на душата“. :wasntme: Сакам да има нежен поглед, но воедно да има и мажественост во него. Потоа насмевката, да се смее од срце, да заведе со нејзе! Големи дланки и уредно-неуредни нокти. Мразам кога ќе видам машко со долги нокти или пак изгрицкани, ми доаѓа рацете да му ги скршам :devil: . Постојат ноктарици. Големите дланки имаат предност, бидејќи таквите мажи секогаш даваат најубави прегратки, да се чувстувам заштитено бре!
    Од карактерот најпрво искреноста. Да кажува се што му лежи на срце, но не до степен на дрскост и да не е некој што ќе зине да лаже. Потоа, да има смисла за хумор, да знае кога и како да се нашали, а не да треска глупости колку да се направи интересен и да привлече внимание.

9. Anna-Karenin

Anna-Karenin Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    289
    Прво нешто што го забележувам се очите ( имам фетиш на зелени очи :$ ) , а потоа насмевката.

10. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

А ако го запознаеш во зима ?Зарем 1во ке го соблечеш да видиш стомачни :rofl: .Можеби проверуваш и што има во наследство од дедо му ,каков бастум поседува.Биди сигурна што сакаш ке ти треба на стари годни :lol: мора да биде одржуван :tmi:

11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.566
    Висината (иако за беља во младоста никогаш не сум имала изразито висок,сите биле некако како мене или доволно за да фрлат поглед преку мојата глава),широки рамења,и да мириса примамливо.
    Хммм а вака кога гледам некои и биле баш неухранети |(

12. RIRIFENTY

RIRIFENTY Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    435
    Карактер,очи,насмевка,остар поглед... :?:

13. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    начинот на размислување ,интелегенцијата и муабетотот ,харизма ,погледот т.е очите , стилот на облекување (спортски ,кежуал - МАНГУПСКИ :) ) !!!

а што не ме привлекува ..паааа бејби фејс ,набилдани мажи ,плави мажи со плави очи . NOT !

14. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Очите, карактерот, погледот, насмевката а посебно кога имаат дупчиња на образите :D

15. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Очите,карактерот и однесувањето.Прво тоа забележувам и по тоа проценувам.

На Name му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.981
    Очите, насмевката, карактер (пред се) :D

17. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Само да е интелегентен :)

18. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Треба да го има она "нешто", некоја хемија. Тоа ме привлекува прво.
    Потоа треба да има истакнато адамово јаболко, вените на рацете да му се познаваат, бицепс, повисок од мене да е (180-190cm), бекембарди, кратка коса, полна црвена уста, блед тен, фина насмевка..итн. :D

19. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Ма дајте мислам колку и клише да звучи... па зарем на прв поглед некој ке ве привлече со интелегенцијата?
    Гледате дечко што поминува на улица и прво го забележувате карактерот така.. |( Ајде ве молам...
    секако дека секоја девојка прво што забележува кај машко е надворешниот изглед, како е граден.. како се облекува... а потоа идат другите перформанси :D

Мене лично најмногу ме привлекува насмевката, погледот и начинот на движење, говорот на телото..
    да е онака мачо мен :D Не сакам билдери со бицепс - фотеља.. туку онака широки гради.. не некои слаби како неухранети :D
    И потоа карактерно... секако на прво место најмногу ме привлекува да е опшутен, забавен... не да мисли нон стоп што да кажи и да се стега како да е на вечера со кралицата...
    Јас по природа сум таква, весела зборлеста и не можам да трпам трупови затоа нека се глупира колку што му душа сака.. само да не е досадно :lol:
    И не мора многу романтики да брка, не сакам многу лигушења.. но сепак да знае да направи нешто што би ме разнежнило :)

20. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Ма дајте мислам колку и клише да звучи... па зарем на прв поглед некој ке ве привлече со интелегенцијата?
    Гледате дечко што поминува на улица и прво го забележувате карактерот така.. |( Ајде ве молам...
    секако дека секоја девојка прво што забележува кај машко е надворешниот изглед, како е граден.. како се облекува... а потоа идат другите перформанси :D

Мене лично најмногу ме привлекува насмевката, погледот и начинот на движење, говорот на телото..
    да е онака мачо мен :D Не сакам билдери со бицепс - фотеља.. туку онака широки гради.. не некои слаби како неухранети :D
    И потоа карактерно... секако на прво место најмногу ме привлекува да е опшутен, забавен... не да мисли нон стоп што да кажи и да се стега како да е на состанок со кралицата...
    Јас по природа сум таква, весела зборлеста и не можам да трпам трупови затоа нека се глупира колку што му душа сака.. само да не е досадно :lol:
    И не мора многу романтики да брка, не сакам многу лигушења.. но сепак да знае да направи нешто што би ме разнежнило :)