Кaрaктер мaшки сaкaм, силен, сo стaв, не сaкaм љигушењa, oсoбенo ме привлекувa дебел јaк мaшки глaс, мaжи кoи знaaт кaкo дa седaт нa стoлицa не некoј згрбaвен, дa се пoнaшa пристoјнo, дa знaе кaкo дa се oднесувa сo женa,дoбрa змислa зa хумoр, суреден, не мислaм нa скaпa oблекa, туку хигиенaтa, oбoжaвaм мaжи кoи се грижaт зa себе, истo тaкa и пoсебнa пoчит зa мaшките штo знaaт дa гoтвaт бaрем oбични нештa, знaaт кaкo дa усреќaт женскo сo мaлa ситницa, внимaвaaт нa секoј збoр кoгa збoрувaaт дa не кaжaт нештo безвезе, итн итн
Мода, добар вкус, префинетост, елеганција, виткост, лице кое ми се допаѓа (класична убавина сакам), харизма, машки став (да не е некој лигуш) и то.
Насмевката посебно ако има дупчиња додека се смее. А во друг случај многу ми е убаво кога ќе ме гушне некој со добро тело, убави мускули и добар парфем .. се топам во секунда
Интелегенција пред се, а потоа смисла за хумор, енергичност.. дефинирано тело(не премногу), машки став ама умерено, да не преминува во постојано докажување затоа што делува сељачки. И да не е промискуитетен, тоа ми е голем turn off. Поим за совршен примерок на маж, според мене.
За да ме привлече нормално прво и основно физичкиот изглед, да има брада ,потоа карактер, јас мислам сите што викаат дека убавина не е битна лажат
Темни крупни очи, убави раце, насмевка, средна должина на коса, слабичок со нормални мускулчиња. Скромност, интелигенција, човечност, почит, смисла за хумор.
Пред неколку години имав девојка, а баш во тој период ме фати огромни проблеми со кашлање. Да дувнеше ветер јас кашлав. На сето тоа таа ми рече дека страшно многу ја возбудувало кога некое машко кашла