Убави очи, убаво тело и да висина забележувам. Висока сум доста, барем колку мене да е висок. Не ми е привлечно кога е понизок од мене.
Mene me privlekuva kaj mazite e karakterot ponasanjeto nivnoto gledanje na zivotot kako nesto ozbilno a ne prolazno sto se rabotni iskreni cesni i verni i sto se malce misteriozni seksi i slatki Ne e se vo izgledot bitno e kakov covek si vo srceto i dusata
Да е висок, да е културен да има добри манири, да знае како треба со една жена, да е зрел... И пред се искрен. Да знае да разговара за проблемите во врската а не да ги избегнува или остава настрана...
Порано не обрнував внимание но во последно време ептен. Јас сакам високи црномурести мажи, не мора да е спортски граден, да не е депилиран по раце и нозе. Многу ми е битна хигиената на прстите на рацете, долги прсти и добра негувана ноктна плочка ме привлекува. Тоа е првото што го забележувам кај нив а потоа барам карактер.
Брада, убави очи, поготово плави… Jawline, став, раце. Зборам за прв изглед. Што ме привлекува Општо, повеќе работи се.