Кои делови од телото ве палат кај маж/жена? Најмногу погледот ми се задржува на лицето, насмевката. Ако има лоши заби или не води грижа за хигиена, се паѓа во вода
Кои делови од телото ве палат кај маж/жена? Паааа ете на сликата се заокружени кои делови по точно Онака убаво истакнати ммм.. Дефинитивно на тие одлепувам и на доообар широк грб! Ауф!
Што најмногу ве привлекува кај мажите?? насмевка , телото ( мускули малку да има ) , карактерот , очите
Што најмногу ве привлекува кај мажите?? За физикусот ќе одговорам. Насмевката...прво очите ми одат таму.Не очекувам да му бидат забите флуоресцентни,ама сакам да му се средени,да не се прашувам дали кога ќе зборува од црните дупки ќе му излегуваат црвчиња,или не дај боже да погодувам што имал на менито за ручек Значи мора да има здрава,убава насмевка.Не мора да е некој убавец,доволно е да има харизма која ќе ме привлече ,а корените на харизмата се баш во насмевката,бар за мене.
Што најмногу ве привлекува кај мажите?? Сега кога малку потпораснав приметувам дека си имам веќе офирмено еден критериум за машко. За физичкиот изглед не се оптеретувам многу, зошто ми се чини ми варира од период во период. Во еден период ме привлекувале смеѓи, а сега можам да се замислам само со изразено црни дечки, по можност и малку забрадени... А што се однесува до внатрешни особини, сфатив дека најважно ми е да успее да ме насмее и постојано да ми изнудува насмевка на лицето, дури и кога сум во моите “најлуди’’. Некој кој ќе може да ме трпи, и притоа мислам да е поавантурист од мене( мислам на спонтаност) , да е погласен од мене(да ме надвика) и да е исклучително интелигентен.
Што најмногу ве привлекува кај мажите?? Привично, да знае да ме насмее на тој начин што ќе ми наврат солзи во очите физичкиот изглед ми е битен до тај степен што кога ќе го погледнам да не можам да го тргнам погледот да е повисок од мене барем една глава (за да не бидеме двајца ќепци шетају по градом ) и да има разбирање, почит и љубов
Што најмногу ве привлекува кај мажите?? Во последно време внимание ми привлекуваат висоооооки, али високи дечки и тоа некаде по 190 цм може имаат . Не знам само дали е минлива фаза ова или пак ептен сакам некој 2 глави повисок
Кои делови од телото ве палат кај маж/жена? Најмногу паѓам на среден маж, кој вежва и кој внимава на себе, а не некој распуштен на кој сало му се излива од фармерки обожавам горен ден - врат,рамена и раце
Кои делови од телото ве палат кај маж/жена? Убави полни усни...ммм а и некое мускулче ваму-таму не е за фрлање Исто така рамен стомак и големи дланки.
Што најмногу ве привлекува кај мажите?? Прво физички.. Да има крупни очи, убави раце и убава насмевка. А психички, да биде секогаш насмеан (повеќе од мене), да има став, да не е мрзлив и да е искрен
Што најмногу ве привлекува кај мажите?? 1. Погледот 2. Начинот на изразување и размислување 3. Начинот на кој го држи телото 4. Филмот кој го живее, животната идеологија 5. Начинот на облекување - препорачливо лежерен, спортски, скејтерски... =) 6. Ако има долга коса, и убави црти на лице: полн погодок 7. Убав грб, со длабока линија 8. Да биде ХИГИЕНСКИ фанатик (сите бивши досега ми биле `принцези` во тој поглед, па не би сакала овој да одскокнува) 9. Да има цврсто јас, изграден авторитет 10. Да ја сака уметноста (ако не е уметник), или да спортува (ако не е спортист) Скромничка сум си
Што најмногу ве привлекува кај мажите?? Битно ми е само да биде над 190цм, зашто јас на највисоките штикли што ги имам сум 192 цм хаха Да не биде дебел ниту многу слаб, може малку мускулче........ Очите и рацете ми се многу битен дел од машкото тело Многу скромно од моја страна ..........
Што најмногу ве привлекува кај мажите?? хаххахаххаха потполно си во право, и мене висината ми е најбитна
Кои делови од телото ве палат кај маж/жена? убаво градено тело, убава уста и очи, мислам еве слика . . .
Кои делови од телото ве палат кај маж/жена? И јас сум по тој тип ,муслулест(ама здраво муслулест не набилдан со стероиди -тие ми се гнасни ),убави бели заби ,полни розевкасти усти,зелени очи од 180 нагоре да биде висок...............Уф ама фантазирамммммм.....Или не..? Ех...да го фатам..... -Ама од се најмногу се палам на поглед- очите едноставно ме убиваат„!„„„„ ама оној типичен поглед на машкост кој ти кажува дека те посакува и во исто време не треба типот ни збор да изусти.....ахххх