Што најмногу ви боде очи кај некои членки/ови во одредени теми?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Daleron, Nov 3, 2014.

1. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Dva tipa na clenki :

1. Vo slobodno vreme glumat blogerki I perat mozoci so modni soveti (koi baj d vej nikoj ne im gi bara, tuku I na niv dobro bi im dosol nekoj sovet)

2. Ti go citiraat sekoe vtoro mislenje I se obiduvaat da ti dokazat deka gresis I go nametnuvaat svoeto.

Koj se pronajde najverojatno ke sledi citiranje (zboram od prethodno iskustvo ) I samo da si kazam deka poveke ne odgovaram na citiranje I sl.
    I jas kako I sekoj clen si go pisuvam svoeto mislenje I ako sakam da hejtam,ke hejtam.
    Moe mislenje na temava.Tolku.The end.

Last edited: Mar 26, 2015
    stevemila, Juicy and Petar80 like this.
  2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Ми бодат очи навредливите зборови и онаа ароганција што се осеќа во некои мислења.

zokystanoevsky, elimkd, atala and 4 others like this.
  3. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Меѓусебното неразбирање шо оди до степен на конфликт. :|

4. Marick14

Marick14 Истакнат член

Тоа што се расправаат, шират дезинформации и негативна енергија, арогантни се, лажат. Но за моја среќа ги игнорирав, па сега неможам ниту јас да ги читам ниту они мене. ^_^^_^^_^

5. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Chetuvanje niz temite. Udav zdodevno.

zalosna, crimson, Lella and 6 others like this.
  6. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Ми боде во очи кога некој се труди очајно да го " засакаат" другите. Краде туѓи коани од членови за кои смета дека се врв, и го следи нивното однесување. За да биде допадлив исто како и овие претходните, нееееелиии. :D

Glasna, crimson and Juicy like this.
  7. papillonP

papillonP Популарен член

Истото го мислам и јас и ми боде во очи слики од улошки во што последно си купив- па добро бре до тоа дереџе ли сте дошле да си ги сликате улошките?!

8. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Многу се дрски и не пазат што пишуваат

Lolo5 likes this.
  9. Matotheja

Matotheja Популарен член

Латиницата!

Ketchup, iloveyou29, Avery and 8 others like this.
  10. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Ми боде очи патетика, ужасно лош хумор, лажни морални вредности што се тураат пред нос во секоја можна тема... А да, и копирање во семе синапово стајл насекаде.
    Сè ова од едни исти, пред кои форумов беше баш кул место...
    Тоа е.

Ketchup, Belgin1, SV1911 and 7 others like this.
  11. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Ни едно мислење на член или членка не го сфаќам лично, за нешто да ми боде очи.
    Ако дискутирам, тоа го правам до мера каде ќе го приложам својот став, ќе го сослушам спротивниот, а ако дискусијата тргне во спротивна насока не сакам ни да ја продолжам.

blonde_supergirl and theowndemon like this.
  12. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Јас обично ко ќе читам коментари ретко кога гледам кој го напишал. Ама има една членка што .... Не да ме боде во очи ама имам многу негативно мислење. И нормално не го сваќам тоа толку лично. Сепак ова е форум.

13. ilyan

ilyan Популарен член

Ми боде очи улизување .

14. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Не може да се каже дека се замарам за да ми боде очи, ама бидејќи ми е досадно, ќе пишам нешто на темава. :D Не ми се допаѓа кога членови кои не можат да ги разгледаат работите од сите агли убедуваат во нешто и се способни со денови да те цитираат на некоја тема, само за на некој чуден начин да го вртат истото повторно и повторно, без разлика што и да напишеш ново. Понекогаш од старт сум им го пишувала она што сакаат да го прочитаат, само за да прекинат (ова важи за поучтивите). Иако, претпоставувам дека такви си се луѓето - муабетчии, и не се може ништо тука, не треба да им се зема за зло. Среќа веќе некое време не ми се случило нешто вакво.
    И не ми се допаѓаат членови кои не почитуваат слобода на говор, дежурно пријавуваат мислења и прогласуваат пожелни и непожелни личности на форумот, како отворен форум да им е дедовина па од нив треба дозвола да се бара.
    Осетливи исто така, некаде прочитале од тебе нешто што не им одговара и ај сега, ќе те мразат :yawn: Осетливи луѓе општо во животот избегнувам.

SummerGirl and YoungandBeautiful like this.
  15. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Кратки коментари на одредена членка без никаква корист.

16. baba Rada

baba Rada Популарен член

А долги коментари демек корисни се!?

Dadusicka, ilyan and sjdgo like this.
  17. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Од брзање не објаснив многу убаво но сега ќе објаснам.
    Ме бодат мислењата на една членка која постојано коментира со коментари од типот: Во тема Мајчински муабети на долг пост таа коментира "душиче мало"; Во тема Совети коментира со "смајли"; Во Ние околу и преку 40... "ќе ве дружам". Значи преку два до три поста коментира со "два три збора". Едноставно станува збор за непотребно мислење/ мислења и ми БОДЕ ОЧИ.

18. sofija014

sofija014 Популарен член

-Исмевање или саркастични коментари кои не се на место, кога одреден член/членка си има проблем или бара совет за нешто. Таквите коментари не се од никаква корист, колку и да им е нив смешна состојбата во која се наоѓа таа личност.
    -Исто ми боде очи кога во одредена тема се дискутирало со денови за некој производ и на крај пак има коментар од типот : "мислење за...?", толку ли е тешко да се прочепка малце низ темата?

Joi, Mishela, zuto and 3 others like this.
  19. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Кога во темите како на пример модни критики или шминката преку фотографии, некои членки не умеат да прифатат некоја негативна забелешка и веднаш започнуваат расправии. Ќе почнат да вртат муабети од типот ми љубоморите, гајле ми е за вашето мислење и сл. Ко да се тие најзгодните и најубавите а секој кој пишал забелешка мора да е баба Рога или ако не ставил слика мора да е којзнае каков.
    Ако веќе си прикачил фотографија треба да бидеш свесен дека постојат различни мислења. Баш треба да бидете благодарни на дадените совети и забелешки преку кои можете да си го подобрите изгледот. Никој не ви љубомори на анонимен форум. :fubar:

ivi1987, Dadusicka, SV1911 and 8 others like this.
  20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Одредени мислат дека знаат се,дека се семоќни.Други се жртвени јагниња што рмбачат по дома и не работат само за детето да не стане ,,на баба милото".,,Докторки" ,,психијатарки" ,,политичарки" по некоја ,,Мајка Тереза" и тако.