Што најчесто гледате на Инстаграм?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by buba4e89, May 12, 2020.

1. Kahlua

Kahlua Истакнат член

Рецензии на шминка и препаративна козметика и најнови производи. Креатовни изгледи и профили кои ме инспирираат.

Фотографии од патувања, уникатни места, како да си нетипичен турист и сл. Кога патувам сакам да искусам сѐ што е локално и барам некои hidden spots за вистинско доживување. Сакам убави фотографии, па зачувувам местенца кои ми се допаѓаат за да ги фотографирам кога ќе ги посетам.

За време на карантинов ме интересираат постови за уредување на домот и градината.

buba4e89 and Bozica1980 like this.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Јас ја гледам Маја често и ја следам. Толку е слатко кучево а и полно со љубов.Си симнувам wallpapers за во телефон. Просто уживам кога им ги гледам сторињата. :inlove:

Maro87 likes this.
  3. Izaabella

Izaabella Популарен член

Најмногу следам страни исполнети со мемиња, затоа коа скролам на почетна се смеам кo чукната.
    Наредно, страни за мода (комбинирање, усогласување бои, разни hacks&tricks).
    Следам готвачи, коктел мајстори и голем број профили кои постираат слики од кампувања (ептен ми е желба).
    Фитнес тренери, профили исполнети со слики од патувања и тако даље и даље..

Не е ни чудо што можам цел ден да го преседам.

buba4e89 likes this.
  4. Maro87

Maro87 Популарен член

Даааа преслатка е :inlove:
    Си ги обожавам животниките најмногу, посебно оние кои чуваат специфични животни, а и волците како веќе по државите си ги чуваат....милина :l::l:

buba4e89 likes this.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

На pubity имаш интересни мемиња,само има повеќе верзии на профилов и не се јавни објавите.
    За љубители на мачки - често ми излегуваат разни стрипови со мачки што во последно време ми станаа омилени. :inlove:

Izaabella likes this.
  6. GDE DA IDEM

GDE DA IDEM Истакнат член

Следам дестинации за патување

Bezimenka90 and buba4e89 like this.
  7. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Згодни женски, дестинации, животни, страни за шминкање и мемиња.

buba4e89 likes this.
  8. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Видеа со мачиња, мемиња, мажи, видеа со фризури, и тоа.
    Гледам во activity, daliy average ми е 20 минути на инстаграм. Не сум некој инстаграмџија.

buba4e89 likes this.
  9. f.girl

f.girl Форумски идол

Најчесто тоа се видеа за готвење, за вежбање, туторијали за шминкање, love qoutes, некои научни видеа или слики и слики од животни. Друго, гледам сториња на блиски пријатели и нормално ги гледам новите постови.

buba4e89 likes this.
  10. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Следам профили со мачиња, профили на миленици (омилен ми е Tucker златниот ретривер :inlove: а исто така триото мачки на missnell), смешни видеа, твитови, мемиња, поезија, цитати, повеќе профили поврзани со астрономија и научници, нутриционисти, рецепти, познати личности и обични луѓе. :D

Инстаграм ми е омилен и дефинитивно поинтересен од Фејсбук. :)

11. Peperutce1115

Peperutce1115 Форумски идол

Релативно кратко време поминувам на инстаграм. Дали еднаш или два пати на ден отварам и обично ги гледам сторињата на првите 10 души (после ми здосадуваат), исто и со сликите, или ако јас поставам слика или стори некогаш.

Следам профили кои имаат корисни информации и од кои нешто може да се научи од медицината, исто така некои профили со смешни видеа, memes, рецепти, профили поврзани со музика, пејсажи од Швајцарија, познати личности (релативно малку, ама во главно спортисти) и некои скромни луѓенца (т.н. инфлуенсери) кои ми го фатиле окото.

buba4e89 likes this.
  12. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Може да се провери, колку време се поминува на Инстаграм. :D

13. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Следам стајлинг за мажи и жени , хорор страна prizivanje , Веселин Владимир Звекиќ ( многу е мрднат позитивно :D ) , оној со Блаженка Цале беше мислам :D , мемиња , страни со најубавите и најпопуларни дестинации во Европа и во светот , National Geographic channel , BBC Earth , Холивудски ѕвезди , неколку јавни фаци од Мк ( Лозано , Мартинијан , Каролина оние што се приземни углавном ) , неколку ѕвезди од Србија и неколку лепотани од Русија :D .

buba4e89 likes this.
  14. Star_dust

Star_dust Популарен член

Најчесто гледам видеа за шминка, видеа со мачки, профили посветени на познати личности, одредени блогерки, исто така видеа за готвење и некои смешни memes.

buba4e89 likes this.
  15. shz

shz Форумски идол

Фотографии од книги и се поврзано околку книги, гледам што објавиле некои познати личности што ги следам.

buba4e89 likes this.
  16. bravemum

bravemum Активен член

Мислам дека периодов сите можни видеа со дизајн и цртање ги изгледав,гледам кој како црта и си зимам идеи некогаш, следам за музиката што ја слушам, интересни работи за планетата и животните, тоа ми е релакс

buba4e89 and Maro87 like this.
  17. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Обично ги разгледувам фотографиите на познати инфлусерки кои ми се допаѓаат и оттука црпам идеи за убави модни комбинации. Исто така, следам и објави од производи со онлајн достава или фотографии од облеката во бутици кои често ги посетувам. Гледам што имаат ново и ако нешто ми се допадне одам да си го купам или си го нарачувам.

buba4e89 likes this.
  18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Најчесто гледам memes, видеа со прасиња или мачки и кучиња.Гледам сториња и постови ко на пример на Дарко Влогс, Роберто Навали, такви некои смешки.
    Гледам дизајни за тетоважи, сториња.
    Поретко гледам храна искрено.Некогаш гледам за идеа некоја да добијам за правење, ама углавном лиги ми се прават па избегнувам некогаш да гледам :$ :rofl:
    Нокти гледам, шминки, манијачам актери :inlove:

buba4e89 likes this.
  19. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Обично депресивни видеа, асмр видеа кај што јадат пипкаат нешто слајмови едно др, видеа со дечиња бебиња мали, блогерки некои што ги следам,нокти коси и шминка гледам колку да имам идеа за негде како да ме направат, фустани многу сакам да гледам.Тука погоре пишаа за кучиња и тоа засакав заследив.
    Инаку оваа од неодамна почнав да ја следам прави накит обетки многу ефтино продава а стварно убави ако некој е заинтересиран нека и го посети профилот и можеби си нарача некогаш нешто @accessories_rose10 е потп

buba4e89 likes this.
  20. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Го обожавам! Видеото кај што им пее на лавовите не знам колку пати го имам гледано. :inlove:

На темата, гледам креативни дечиња и мајки, гледам мачки :l:, гледам туторијали со шминка од јутјуберки што ги следам. Го гледам Марлон Алвес. :wasntme: И вежбам зумба со него. :D

Maro87 and buba4e89 like this.