Јас вечерва ке излегувам, и денес немам никаква престава што да облечам ?! Имам некој филинг дека ке облечам фармерки, ама нагоре , незнам што да искомбинирам, времето е никакво ....а со дечкоми се договоривме да одиме на некое фино место, ресторанче и слично, несакам да носам некое фустанче бидејќи ги чувам моите влакнести нози за козметичар ...... Дајте некоја идеја ? Па што вие преферирате да носите кога излегувате.
Што ги чуваш влакната за козметичар.Тогаш фармерки со некоја кошула или пак корсет со нежно ланче.Прекрасно би било.
Пижами или износена маица некоја.Бидејќни ноќните клубови и журки, начинот на кој се забавуваат ретко присутните луѓе во мојот живот ми се непознати, шетам во двор навечер.Го фрлам ѓубрето, плачам или кукам тука.Во секој случај депресивни ми се викендите па се олеснувам тука.Барем има кој да прочита.И да ми се случило во делириум да излезам и по ѓаќи на балкон ама никој не ме приметил.
Зашто не сум некој голем обожавател на сукњи така да кога и да искачам сум или во шорцеви или до колена некои си панталони или евентуално ама многу ретко фустан
Фустанчиња и сукњи , ретко излегувам во панталони или фармерк за вечерно излегување , некако по ми се за преку ден И задолжително високи потпетици
Обожавам кошули во комбинација со кратки панолончиња или фармерки, или долги пантолони кога е поладно... Фустани само за некои посвечени пригоди...
Па зависи каде одам. Понекогаш носам фустан со балетанки, понекогаш фармерки и некоја интересна блуза со патики бидејки јас не носам штикли
Зависи каде одам. Ако е дискотека: Фустанче или сукња со мајца. Ако е така на шетање: Фармерки кратки/долги .. со мајца, и патики