Што најчесто пиете по кафиќи ? Не преферирам алкохол,најчесто Швепс,Браво или Кока Кола,а можно е и нескафе кога сум на дневна прошетка
Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден кога сум излезена: кока кола, фанта, цедевита, капучино, а за вечерни излегувања најчесто вотка швепс.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Само фанта и капучино..дури и келнерките знаат што да ми донесат (е замислете што ми се дешава кога ќе ми рече некој келнер "не служиме пијалаци од Скопска Пивара, само од Прилепска", и одма ми нуди после тоа за замена 7up 7up може да замени ФАНТА? ти се молам А навечер коа сакам да се опуштам, водка-боровница и тоа е тоа
Што најчесто пиете во кафиќ ? или нескафе или браво сок...не пијам алкохол од дамна мада никогаш не сум ни била некој нивни љубител...
Што најчесто пиете во кафиќ ? Денски ладно макијато, или сок од портокал ако претходната вечер била бурна. А навечер зависи од расположение, јегер со портокалче, white russian, бејлис...знам да се заредам и со винце, само бело.
Што најчесто пиете во кафиќ ? дење сладолед или минерална вода а навечер швепс и само швепс.паметно и умно девојче си сум јас ..а инаку ретко во последно време пијам алкохол ама кога тоа ќе се случи обично џин тоник или џин швепс а можеби и само џин..
Што најчесто пиете во кафиќ ? Ладно макијато или цеден сок од се што има Зимно време чајче од портокал-цимет или нес. Навечер, некој коктел, бело вино, вотка-џус, а во последно време хит ми е вотка-мартини
Што најчесто пиете во кафиќ ? Стандардот ми е еспресо со млеко и кока кола. Или макијато и кока кола. Или топло нес со кока кола. Евентуално ладно макијато или ладно нес и швепс битер лемон. А навечер? Е тоа веќе си кажав по сите алкохолни теми, да не почнам да набројувам Ама стандардот ми е секако мартини или вотка&мартини.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Топло нес без шеќер, без млеко. Нес фрапе, без шеќер, без млеко. Минерална водичка со лимУнче. Сок од праска или неко црвено сокче
Што најчесто пиете во кафиќ ? Ладно макијато, ладно еспресо ( сега дека е лето, инаку топло макијато си пијам ) + ладна Роса. Алкохол не пијам