Што најчесто пиете во кафиќ ? Макијато, нес кафе, кока кола, швепс.. кога е поладно си се загревам со топло чоколадо ммм
Што најчесто пиете во кафиќ ? Швепс, ѓус и поретко нес кафе. А има моменти и кога не знам што да наручам и како од пушка викам: Кока кола за мене. Ај, не можам швепс да речам ? Не знам што ми останало тоа. Weird.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Дневна шема се знае стандард. Макијато и цевитана или па многу ретко ладен чај. А навечер џин-боровница.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Нескафе, макијато, кока кола, спрајт.. Не сум љубител на алкохолот воопшто, шта чеш.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Денски најчесто ладно макијато и роса , капучино , цеден портокал ( во последно време кафето за пиво го сменивме )... А за вечерно излегување водка чиста , виски и јегер
Што најчесто пиете во кафиќ ? Зависи од периодот...Порано си имав заредено вотка чиста,потоа,вотка џус/вотка боровница,па сечена вотка,па сега засега коњак сечен. Нејќам да испробвам новитети,заради то шо дејството е веќе испробано .
Што најчесто пиете во кафиќ ? Aлхохол не практикувам,ретки се тие случаи кога пијам скоро никогаш.. иначе пијам ладно нес,спрајт,зимно време топло чоколадо..
Што најчесто пиете во кафиќ ? Нескафе, макијато, спрајт, швепс, сладолед... итн. Од алкохол сечена вотка и скопско (понекад).
Што најчесто пиете во кафиќ ? Алкохол не, така да, најчесто боровница, поретко нес, а зимно време и топло чоколадо.
Што најчесто пиете во кафиќ ? ако сум на кафе.. или нескафе или спрајт.. а навечер за излегвање вотка или пиво а некогаш и воткаџус
Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден: ванила нескафе,леден чај, праска, кока кола/спрајт, ладно макијато. Навечер: Белис и мартини со цеден лимон.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Нес нематено/ швепс, спрајт. Текила санрајс/чиста водка со лимонче/ водка - боровница.
Што најчесто пиете во кафиќ ? преку ден макијато или нес кафе,а навецер свепс,дзин тоник или сецен конјак...