Што најчесто пиете во кафиќ ? мм Па ..Вотка..Коњак..Мартини..Узо.. навечер.. а преку ден обично ..турско, нес и така
Што најчесто пиете во кафиќ ? преку ден кафе најчесто макијато или нескафе,и понекогаш чај а навечер обавезно нешто алкохолно (нема да набројувам зошто зависи од расположението што ке ми текне да пијам)
Што најчесто пиете во кафиќ ? макијато секогаш евентуално капучино со шлаг, тоа преку ден ако седнувам, навечер сокче или црно вино ако сум расположена за алкохол.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Најчесто пијам Нескафе кога ми се пие кафе, а ако не ми се пие тогаш Цедевита
Што најчесто пиете во кафиќ ? Најчесто ладно макијато, но понекогаш и нес, а сега зимото ќе пробам и со чајче
Што најчесто пиете во кафиќ ? Le velvet кафе. Во Битола го прават најубавото. Нескафе - фрапе. Навечер со мојана Е си пиеме пивце, кубалибре, мохито.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Најдобро решение за зимскиве денови - чај со рум. Максимално загревање Инаку нескафе за денска шема, а за ноќна најчесто пивце, освен ако не сум прејадена па да морам да барам алтернатива.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Макијато и нес најчесто.А вака сакам и топло чоколадо и фанта и чајче.. Зависи што ми се пие во моментот
Што најчесто пиете во кафиќ ? ладно макијато, капучино. а од жестоко зависи бело вино или чиста водка со лимон без мраз
Што најчесто пиете во кафиќ ? на зима топол зелен чај , на лето ладен чај друго апсолутно ништо ,а со алкохолот сум скарана,а ако е вечерно во некоја дискотека пијам џус