Преку ден нес или макијато летно време. Зимно топло чоколадо или чај. Навечер во сокови не газирани ,сега во последно време се трудам да бидат свежи,цедени или некој лесен коктел.
Преку ден еспресо кратко, вода флаширана или цеден сок, навечер зависи од желание но најчесто траминец некогаш бејлис или коктелче зависи каде сум а и ново откриено омилено пијалоче ми е southern comfort ама го нема во сите места :/
Преку ден макијато и Добра Вода Актив... водава ми е омилена, ептен освежува, а е совршена замена за газиран сок. Навечер сечен коњак, мојата дамнешна љубов . Се испробав и пак се вратив на него.
Преку ден нес ладно и спрајт, Навечер зависи од расположението и друштвото Ако се повеќе по алкохолот водка-швепс или пелинковац а со другите кока кола
Џин -тоник, вино ,швепс или некое кафенце ....ајс кафе во лтниве денови .....тоа горе долу истото речиси стално.
Преку ден најчесто пијам фрапе нематено или Добра вода Велнес во последно време ми е многу хит. Навечер пијам ликер некаков ако ми е интересно или пасоа од кокос-тоа ми е омилено.Вотка не пијам освен сечено но многу ретко. Зиме секогаш си пијам некакви чајчиња, а најомилено ми е од јаболко и цимет. А, да, навечер и мартини пијам ама само за да правам друштво на некој.Не пијам многу алкохол.