Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден- макијато, нес шејк, цедевита. Навечер- пиво, вотка мартини, коњак...
Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден цеден сок од портокал, топло чоколадо, сладолед.. А навечер пак сокче од портокал ептен некогаш ако решам да пијам алкохол тоа е бело вино, мартини или пиво..
Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден пијам кафе(какво и да е) а навечер кока кола, алкохол пијам многу ретко и никад у кафич не сум пиела алкохолен пијалок
Што најчесто пиете во кафиќ ? Се` и сешто...зависи од расположење, друштво, а богами и од годишното време Обично наше македонско кафе, нес кафе, макијато, фанта, швепс, кис. вода, леден чај, топло чајче, сок од портокал најчесто...само кока-кола не пијам...ич не ја сакам. Од алкохол...вино или џин-тоник...некогаш и пиво...ама ретко.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Ами... ѓус Другарките пијат алкохол, јас не, и редовно келнерите ми се смеат.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Во последно време пијам Роса, па дури и преку викенд ! А иначе вообичаено пијам Браво јагода или вишна, понекогаш знам да се напијам и бело вино Александрија или Далвина! Се зависи од расположението а богами и од друштвото!
Што најчесто пиете во кафиќ ? Зависи од расположението во текот на денот. Кога одам сабајлечки, најчесто пијам нес, сега ми се хит кафињата нес со ванила и ајриш. И еден спрајт задолжително. Луда сум по спрајт. Во зима знам да пијам и топло чоколадо и салеп, онаму каде што го има. Навечер, кога станува збор за жестоко, си имам периоди во кои се префрлувам од еден на друг пијалок. Пред извесно време се труев со џин-тоник, а сега со узо-кока кола.
Што најчесто пиете во кафиќ ? Преку ден најчесто сокче и тоа кока кола или швепс битер лемон, во зима може и чајче понекогаш. Навечер ако ми се пие алкохол бело вино или вотка чиста, а ако не ми се пие пак сокич
Што најчесто пиете во кафиќ ? денска шема-макијато,капучино,топло чоколадо,фанта,топло нес. вечерна шема-кока кола,вотка боровница,вино,пиво.
Што најчесто пиете во кафиќ ? денска шема - нескафе, макијато, еспресо... вечерна шема - мартини, водка, (некогаш) џус, пина колада, куракао и такви некој коктели
Што најчесто пиете во кафиќ ? Еспресо и кисела вода. Навечер најчесто вермут. Порано пиев само малибу, сага само да го помирисам ќе повратам
Што најчесто пиете во кафиќ ? Топло чоколадо,карамела и све остало , спрајт, цедевита, чајче и сл. безалкохолни пијалоци
Што најчесто пиете во кафиќ ? Капучино, макијато, нес, топло чоколадо. Навечер: вотка боровница, мартини, коњак, вино...
Што најчесто пиете во кафиќ ? Зависи од расположение, од друштво, од време.. Летниот период најчесто пијам тоник или швепс, омилени ми се ме освежуваат и за денска шема најчесто ги порачувам. Може нес или макијато, чај зависи кога како. За вечерма шема може мартини, коњак или вино. Сега летниот период бело вино а во зима црвено, инаку љубител сум на вина.
Што најчесто пиете во кафиќ ? топло чоколадо, ладно нес, макијато, еспресо, кока кола, џус од портокал, ликер - чоколадо или банана
Што најчесто пиете во кафиќ ? ладно несс. кока-кола, топло-чоколадо, водка-од боровница, капучино, кока-кола..